≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Haos na treningu Hrvatske: Livaja se zaleteo ka navijačima sa tribina koji su ga vređali

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pitanju su navijači Rijeke koji su provocirali napadača Hajduka, svog najvećeg rivala

  • 1
Croatia Wales Euro 2024 Soccer Foto: Tanjug/AP

Tokom otvorenog treninga reprezentacije Hrvatske na "Rujevici", koja se priprema za učešće na završnom turniru Lige nacija, došlo je do incidenta između Marka Livaje i nekolicine gledalaca koji su sa tribina posmatrali izabranike Zlatka Dalića.

Grupa navijača Rijeke upućivala je uvrede napadaču Hajduka tokom čitavog treninga, a on je u jednom trenutku izgubio živce i krenuo ka njima kako bi se obračunao, javljaju "Sportske novosti".

Ostali igrači i pomoćni trener Vedran Ćorluka su pritrčali i sprečili da sve eskalira, te su smirili iskusnog centarfora.

Ubrzo su reagovali i pripadnici obezbeđenja, a došla je i policija koja je smirila situaciju i sve se završilo na verbalnim uvredama.

"Smeće jedno, marš iz reprezentacije" i "Pogledaj stolice na istočnoj tribini, dužni ste da platite štetu koju ste napravili", dovikivali su izgrednici Livaji aludirajući na štetu koju je u finalu Kupa Hrvatske napravila Torcida na Rijekinom stadionu.

Podsećamo da je Livaja upravo na finalu Kupa odigranom na "Rujevici" bio u centru pažnje zbog svog ponašanja posle osvajanja pehara. On je najpre pevao uvredljivu pesmu koja sadrži elemente nasilja i vređa navijače Šibenika. Zbog toga je HNS protiv njega poveo disciplinski postupak, dok je u javnosti provejavalo i mišljenje da bi zbog toga trebalo da bude izbačen iz reprezentacije.

(Telegraf.rs)

Video: Lep gest Oršića zbog smrti Mihe: "Ovo je veliki gubitak za sve u fudbalu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA