Vreme čitanja: oko 1 min.

Dmitrović odgovorio na priče da je imao sukob sa Murinjom i da mu je pretio u tunelu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pričalo se da su posle finala LE njih dvojica imali okršaj na putu ka svlačionicama

  • 0
Žoze Murinjo, Marko Dmitrović Foto: Tanjug/AP/MN Press

Marko Dmitrović se oglasio na društvenim mrežama povodom priča o konfrontaciji i incidentu sa Žozeom Murinjom posle finala Lige Evrope u Budimpešti.

Podsećamo, tada je temperamentni Portugalac imao verbalni sukob sa nekim sa klupe Sevilje pred kraj drugog produžetka i čak pokušao da se i fizički obračuna, a kasnije se pisalo da je sa bivšim srpskim reprezentativcem i Đoanom Đordanom imao "razmenu reči" u tunelu na putu ka svlačionicama.

Zato je Dmitrović sada odlučio da se oglasi saopštenjem i demantuje da je pretio treneru Rome.

- Što se tiče mog navodnog razgovora sa Žozeom Murinjom u finalu Lige Evrope protiv Rome, želim da razjasnim da je jedina stvar koja se dogodila bila ta da se Murinjo izvinio za ponašanje jednog od svojih pomoćnika za koga sam mislio da se svađao sa mnom. Ništa drugo se nije dogodilo. Oni koji me poznaju, znaju da nikada nikome nisam pretio i da sam uvek pokušavao da budem skromniji kako na terenu, tako i van njega - piše u saopštenju srpskog golmana koje je objavio na Tviteru.

(Telegraf.rs)

Video: Piksi: "Pozvao nas i rekao da se povlači iz reprezentacije"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA