≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gotovo: Slobodan Urošević je igrač Arisa iz Limasola! Ovo su detalji transfera kapitena Partizana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obistinio se transfer koji smo najavili pre desetak dana, kapiten Partizana odlazi na Kipar

  • 16
FK Crvena Zvezda - FK Partizan Foto: Nikola Tomić

Kao što smo pre desetak dana i najavili, kapiten Partizana Slobodan Urošević će karijeru nastaviti na Kipru, tačnije u Arisu iz Limasola, aktuelanom šampionu “rajskog ostrva”.

Klub iz Humske će na ime obeštećenja inkasirati 200.000 evra, koliko je inače iznosila izlazna klauzula za levog beka, koja je uvrštena u dogovor kada su dve strane poslednji put produžile ugovor.

Biće to kraj veoma neobične igračke sage u Humskoj, u kojoj je jedan fudbaler za pet godina prošao pravi rolerkoster, od nekoga ko je angažovan kao pojačanje, proglašavan viškom, čak i precrtan u jednom trenutku, da bi na kraju stekao poštovanje kluba, navijača, medija, zadužio i “traku” koju je nosio od prošlog leta.

Urošević je nedavno upisao 200. meč za Partizan, ali je ubrzo posle toga otkriveno da uveliko pregovara sa Arisom iz Limasola, te da je voljan da napsuti Humsku i oproba se u drugoj sredini, jer su čelnici pomenutog kluba izrazili veliku želju da ga angažuju.

S obzirom na činjenicu da je nekoliko puta revidirao i obnavljao ugovor sa Partizanom i da je ovoga puta izrazio nepokolebljivu želju da promeni sredinu, ni klub iz Humske nije želeo da staje kapitenu na put.

Posle nekoliko dana razgovora, na kojima su tema bili i zaostali dugovi prema Uroševiću, tri strane su našle zajednički jezik, pa će levi bek okrenuti novu stranicu u karijeri i to na Kipru, gde ga ovoga leta očekuju kvalifikacije za Ligu šampiona sa novim klubom.

Naravno, Partizanu ostaje da “popuni” prazninu po odlasku iskusnog igrača, jer na poziciji levog beka trenutno ima samo Zlatana Šehovića.

(Telegraf.rs)

Video: "Volim s Nedom da se čuvam": Anđušić o tome što Zvezda kaže da se neće pojaviti 12. juna na ternu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tale

    8. jun 2023 | 11:39

    Hvala ku..cu i Petru Dobrnjcu.Partizan u istoriji svojoj nije imao goreg kapitena,upravu i trenere.SVE MOJ DO MOGA.JA SAM OGORCENI NAVIJAC PARTIZANA..

  • Vukodlak

    8. jun 2023 | 11:24

    Kako je ,,igrao "prolecni deo ,i bolje sto je Otisao. Najvece rszocarenje Partizana.

  • Cocc

    8. jun 2023 | 11:48

    Mali Sehovic je citavu sezonu presedeo zbog ovoga drveta na klupi, a kad je ulazio pokazao je da je mnogo bolji i korisniji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA