≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Slobodan Urošević se oprostio od Partizana: "Ponosan sam što sam nosio kapitensku traku"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pouzdani levi bek će karijeru nastaviti u Arisu iz Limasola

  • 4
Slobodan Urošević Foto: Telegraf

Ono što je ranije najavljivano, dobilo je svoj epilog - Slobodan Urošević će karijeru nastaviti u kiparskom Arisu iz Limasola. Klub iz Humske će na ime obeštećenja zaraditi 200.000 evra.

Tom prilikom, nekadašnji kapiten i levi bek Partizana, biranim rečima se oprostio od dosadašnjeg kluba. Pismo Slobodana Uroševića prenosimo u celosti.

- Kao sada već bivši kapiten Partizana, koji je najlepši period igračke karijere proveo u Humskoj, ovo pismo želim da počnem i završim sa dve reči: ,,Partizan zauvek”. Jer gde god nas put naveo, za koji klub u životu zaigrali, ljubav koji imamo prema crno-beloj boji, strast i navijači koji nas bodre su nešto što je nezamenjivo! I svako će reći da mu je teško kad odlazi i piše ove reči, ali kada provedete sve ove godine u Partizanu, kada živite sa svakim njenim članom, kada se radujete i tugujete, to ostaje urezano u srcu, kao jedna porodica! Zato, hvala svakom igraču, članu stručnog štaba, svakom zaposlenom na Teleoptiku, od portira, kuvarice, konobara, ženica koje brinu o nama… Ponosan sam što sam nosio kapitensku traku! Nisam ostvario san, da dignem pehar šampiona, ali u amanet to ostavljam novim generacijama i igračima koji ostaju! O tome koliko boli svaka izgubljena utakmica, koliko boli tabela na kojoj smo, jer ne pokazuje pravu sliku stvarnosti, to svakom svojom porom znamo mi koji smo svakog vikenda izlazili na teren! Ali pred ovim momcima je nova sezona, nova bora, nova želja i motiv! Podržite ih, pogurajte ih, jer oni sa vama žive za sveti grb! Nije uvek lako, ali je lepo navijati za Partizan! Partizan zauvek - navodi se u pismu doskorašnjeg kapitena.

Podestimo, Slobodan Urošević je u Partizan stigao u zimskom prelanom roku 2018. godine, na insistiranje tadašnjeg trenera Miroslava Đukića.

U crno-belom dresu proveo je pet sezona i za to vreme je osvojio dva trofeja u Kupu Srbije. Za klub iz Humske ukupno je odigrao 200 utakmica i postigao 16 golova.

Aris iz Limasola je aktuelni šampion Kipra i učestvovaće u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

(Telegraf.rs)

Video: Urošević: Situacija na tabeli nije sjajna, ali idemo da izvučemo najviše što možemo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ali

    8. jun 2023 | 13:27

    Mi nismo bili ponosni slab igrac užas

  • milojko

    8. jun 2023 | 15:11

    Kad si terao Nata i Rikarda da ne prisustvuju proglasenju Zvezdinog osvajanja kupa protiv sekte eto kakav si covek i sportista.Nula

  • Dzabula

    9. jun 2023 | 10:28

    Putuj igumanee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA