Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači Intera iz Srbije putovali 15 sati na finale Lige šampiona: U fan zoni izložen dres Dušana Vlahovića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači Intera iz Srbije, članovi zvaničnog kluba navijača italijanskog fudbalskog giganta iz Lazarevca doputovali su u Istanbul kako bi pružili podršku klubu u borbi za trofej Lige šampiona.. Zanimljiv podatak je i to da će se pre utakmice održati festival u organizaciji UEFA. Biće izložena 32 dresa svake od ekipa koja je učestvovala, a među njima se nalazi i dres Dušana Vlahovića

  • 2

Navijači Intera iz Srbije, članovi zvaničnog kluba navijača italijanskog fudbalskog giganta iz Lazarevca, stigli su u Istanbul da pruže podršku ekipi u finalu Lige šampiona protiv Mančester Sitija.

- Posle 13 godina smo ponovo u finalu, ako se 2010. godine u Madridu očekivalo da pobedimo Bajern, sada se ne očekuje, ali lopta je okrugla, Italijani su doktori za finala i kao što je Žoze Murinjo rekao, finala se ne igraju, finala se pobeđuju - rekao je Tanjugu jedan od navijača Ivan Radovanović.

On je dodao da su do Istanbula putovali autobusom 15 sati, ali da to nije koliko su oni spremni da pokažu ljubav prema Interu.

- Bili smo ove sezone na utakmici protiv Porta, ja sam išao i na revanš, takođe redovni smo na derbiju "Dela Madonina", ali ne na San Siru, nego na Đuzepe Meaci. Ima nas oko 20 i verujemo u Inter -  istakao je Radovanović.

Pre utakmice, u organizaciji Evropske fudbalske unije (UEFA) i Turskog saveza održava se festival - izložen je pehar Lige šampiona, kao i po jedan dres svake od ekipa koja je ove sezone učestvovala u elitnom takmičenju.  Dres srpskog fudbalskog reprezentativca Dušana Vlahovića iz Juventusa nalazi se među 32 odabrana u navijačkoj zoni u Istanbulu uoči finala Lige šampiona.

Vlahovićeva crno-bela devetka je u društvu dresova Kilijana Mbapea, Karima Benzeme, Romelua Lukakua, Harija Kejna i drugih asova. Zanimljivo, samo je dres Mančester Sitija bez broja, očigledno ili nisu mogli da se odluče ko je prva zvezda ili je akcenat na celoj ekipi.

Finale Lige šampiona između Mančester Sitija i Intera igra se sutra od 21 sat na stadionu Ataturk u Istanbulu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • struchnyakowsky

    9. jun 2023 | 20:41

    ovi verovatno navijaju i za partizan pošto je partizan u senci zvezde kao inter u senci milana

  • baba smilja iz darosave

    9. jun 2023 | 20:38

    ako Srbin onda trebaš da navijaš za Zvezdu i za klub iz svog mesta ukoliko nisi iz Beograda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA