Vreme čitanja: oko 1 min.

Kinezi u transu zbog Mesija i Argentine: "Gaučose" već na pisti u Pekingu sačekalo "more" fanova

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Gaučose" će i ovog puta predvoditi jedan od najboljih fudbalera u istoriji fudbala Lionel Mesi, a kako to obično biva kada se on negde pojavi, fanovi su sa nestrpljenjem očekivali njegov dolazak

  • 0
Lionel Mesi u Kini Printscreen: Twitter/ @globaltimesnews

Fudbalska reprezentacija Argentine doputovala je u Peking, gde će 15. juna odigrati prijateljski meč protiv selekcije Australije.

"Gaučose" će i ovog puta predvoditi jedan od najboljih fudbalera u istoriji fudbala Lionel Mesi, a kako to obično biva kada se on negde pojavi, fanovi su sa nestrpljenjem očekivali njegov dolazak.

Mesijev dolazak, navijači su najavili na društvenim mrežama, te ne čudi što se stotine ljubitelja fudbala okupilo kako bi dočekalo legendarnog fudbalera. Već po izlasku iz aviona, na samoj pisti, Argentince su dočekali brojni fanovi i fotografi, koji su želeli da naprave uspomenu za ceo život.

Inače, ovo je Mesijeva sedma poseta Kini, a prva od 2017. godine, a kineski navijači su mu svaki put priredili fenomenalnu dobrodošlicu i doček.

(Telegraf.rs)

Video: Argentinci okružili Mesijev automobil: Nema mira gde god da se okrene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA