Vreme čitanja: oko 1 min.

Pojavio se novi snimak: Evo kako je obezbeđenje savladalo navijača Srbije zbog kog je Jordan napustio utakmicu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog njega je i prekinut prijateljski meč

  • 10
Srbija, Jordan Printskrin: TikTok / sportskizid

Fudbalska reprezentacija Srbije je odigrala prijateljski meč sa Jordanom u kom je slavila sa 3:2, dok je sam kraj meča obeležio i krajnje neobičan incident. Kada su Orlovi izjednačili na 2:2, protivnik se povukao sa terena zbog navijača koji su uleteli na teren.

Jedan od navijača u Beču je imao i transparent posvećen Nemanji Vidiću, legendarnom štoperu iz Srbije, na kom je pisalo "Nemanja Vidić za predsednika FSS".

Njega je obezbeđenje brzo savladalo i to kod gola Predraga Rajkovića, kada su mu oduzeli taj transparent. Na društvenim mrežama se pojavilo nekoliko snimaka, a jedan pokazuje baš kako je obezbeđenje uspelo da ga savlada kod gola.

@sportskizid Jedan je Nemanja Vidić 🇷🇸🇷🇸🇷🇸 #sportskizid #nemanjavidic #bec #srbija #jordan ♬ original sound - Sportski zid

Zbog ovoga je Jordan odlučio da napusti teren i zaputio se u svlačionicu, da bi se ubrzo i vratili i nastavili utakmicu.

(Telegraf.rs)

Video: "Idemo na pobedu, bez obzira što je prijateljska utakmica": Piksi jasan pred prvi meč "Orlova"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA