Vreme čitanja: oko 2 min.

Alveš dao prvi intervju posle optužbe za silovanje: "Želim da znaju šta sam ja doživeo u tom WC-u"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Brazilac odlučio da kaže svoju stranu priče

  • 1
Dani Alveš Foto: Moritz Mller / Alamy / Profimedia

Nekadašnji brazilski reprezentativac Dani Alveš dao je prvi intervju otkako je optužen za silovanje, te se našao iza rešetaka!

Alveš je sa novinarkom Majkom Navaro razgovarao upravo u zatvoru i negirao je optužbe posle kojih mu je život prerastao u pakao.

- Ne znam da li joj je savest čista, ne znam kako spava po noći, ali joj sve opraštam. Apelujem na njenu savest. Nije prošla nijedna noć tokom koje sam ja mirno spavao. Nijedna noć. Nikad nikome nisam naudio, a nisam ni njoj naudio te noći. Moja savjst je čista - rekao je Brazilac i dodao:

- Odlučio sam se na ovaj intervju kako bi ljudi znali šta ja imam da kažem. Želeo sam da znaju priču prema onom što sam ja doživeo tog jutra i u tom WC-u. Dosad se prepričavala jeziva priča koja nema veze s onim što se stvarno dogodilo. Ušao sam nakon nje. Nisam zaključao vrata, bila su otvorena u svakom trenutku. Mogla je otići iz WC-a celo vreme jer sam ja sedeo na školjci. Neko ju je očito loše savetovao, očito se osećala loše nakon onog što se dogodilo, nije znala kako da se nosi s time pa je sebe i mene uvalila u nevolju.

Podsetimo, Alveš je za silovanje optužen zbog onoga što se nadvodno dešavalo u noći između 30. i 31. decembra prošle godine. Na snimku se vidi kako se navodna žrtva sa još dve drugarice nalazi u posebnoj prostoriji tog noćnog kluba. Ona tom prilikom priča policajcima da jeste pristala da ode u toalet u kome ju je čekao Alveš. Međutim, nakon što su se poljubili, ona, na snimku, tvrdi je želela da izađe napolje i vrati se u društvo, ali je Alveš stavio rezu na vrata.

Devojka na snimku nastavlja da plače i priča da je bivši fudbaler tada počeo da joj izgovara uvredljive reči i da ju je udario nekoliko puta, bacio joj torbu na pod i uhvatio je za haljinu, pre nego što ju je seksualno napastvovao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA