≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Filip Đuričić zvanično ima novi klub!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iskusni fudbaler je pojačao Panatinaikos

  • 3
Filip Đuričić Foto: Gianluca Ricci / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Srpski reprezentativac Filip Đuričić u sredu popodne je i zvanično postao slobodan igrač, nakon što je sporazumno raskinuo ugovor sa Sampdorijom, ali je vrlo brzo potpisao za novi klub!

U pitanju je grčki Panatinaikos koji je objavio da je Đuričić zadužio zelenu opremu i da je dogovoren dvogodišnji ugovor "težak" oko 1,5 miliona evra po sezoni.

Đuričić je u Đenovi proveo jednu sezonu i ispao je sa Sampdorijom u Seriju B. Prethodno je u leto 2022. stigao iz Sasuola. Đuričić se u fudbalskim krugovima pominjao i kao moguće pojačanje Crvene zvezde za Ligu šampiona.

Podsetimo, iskusni fudbaler je pre godinu dana ugostio ekipu Telegrafa igrajući za Sasuolo i tom prilikom je, na pitanje oko mogućeg dolaska na Marakanu jednog dana, rekao:

- Dres Zvezde mi je nedosanjani san. Ako se stvori možda jednog dana prilika -  onda da, ali za sada i nismo baš na "istim talasnim dužinama" - rekao je Đuričić u maju 2022. godine.

Nije Đuričić nikada krio da je veliki navijač Zvezde, čak je tokom sezone išao i da gleda crveno-bele u Evroligi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    21. jun 2023 | 18:48

    Covek koga moja baba od 45 kila moze da raznese u duelu kao da ga je brzi voz udario, sta ce nam takav? U teretanu bajo barem 2 godine pa onda na teren

  • DDF

    21. jun 2023 | 18:59

    Svaki domaci malo pametan igrac zaobicice Srbiju u velikom luku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA