≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal! Tuga i sramota! Tuča roditelja na fudbalskom meču petlića u Beogradu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na stadionu SC "Gladijator" u Kneževcu dogodile su se nemile scene u drugom poluvremenu i utakmica je prekinuta zbog fizičkog obračuna na tribinama

  • 8
KK Mančester siti - KK Inter fudbalska fudbalske lopta lopte Foto: Tanjug/AP

Stravična dešavanja na utakmici petlića u Beogradu. Tokom meča između dečaka iz klubova Žarkovo i Grafičar, došlo je do tuče među roditeljima na tribinama.

Na stadionu SC "Gladijator" u Kneževcu dogodile su se nemile scene u drugom poluvremenu i utakmica je prekinuta zbog fizičkog obračuna na tribinama.

Da stvar bude još gora, dok su deca igrala fudbal i uživala, njihovi roditelji koji bi trebalo da im budu uzori su se tukli na tribinama...

Kako javlja "Sport klub", na zaostalom meču 4. kola Prve lige petlića FS Beograda, došlo je do prekida utakmice pri rezultatu 0:0 u 56. minutu.

Roditelji, oni koji bi trebalo da vaspitavaju decu i budu uzori, tukli su se međusobno, dok su njihova deca jednostavno igrala fudbal.

- Videlo se od početka utakmice da na tribinama tinja netrpeljivost među roditeljima. Sve je eksplodiralo u trenutku kada glavni arbitar nije pokazao direktan crveni karton defanzivcu Grafičara posle saplitanja napadača Žarkova, poslednjeg igrača odbrane. Dodeljen žuti karton gostujućem fudbaleru bio je signal da dođe do komešanja u publici - kaže Budimir Davidović, komesar za takmičenja mlađih kategorija FS Beograda.

I onda pretnje, pesnice, guranje, tuča, dok deca nemo posmatraju svoje roditelje u najgorim mogućim prizorima.

- Tih nekoliko minuta trajalo je kao večnost, naočigled dece na terenu. Čak je nastradao i snimatelj, čovek se našao između dve zaraćene strane, uragan nasilja skoro da je samleo nedužnog čoveka. U dogovoru sa glavnim sudijom i obojicom trenera dogovoreno je da se susret prekine, zbog bezbednosti aktera na tribinama i terenu - naglasio je Budimir Davidović.


Čitav događaj će dobiti epilog pred sudom, gde bi trebalo da budu procesuirani svi učesnici ružnih scena. Takmičarske i disciplinske kazne će izreći Fudbalski savez Beograda.

(Telegraf.rs / Sportklub.rs)

Video: Invazija klinaca na Baraka Bahara: Deca iz Užica opkolila trenera Zvezde posle utakmice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1

    27. jun 2023 | 22:38

    Nista cudno, reditelji debili, danas skoro svaki roditelj je ubedjen da je bas njegov sin novi jokic ili djokovic, doveo sam jednom sina od 7 godina na trening fudbala da se dete malo istrci da bi bio mirniji kod kuce i zajedno sa drugim roditeljima gledao trening i slusao te roditelje, nisam mogao da verujem svojim usima sta slusam, a pri tome deca obucena kao pravi profesionalci, dresovi, kostobrani, stucne, ma sva oprema samo jos tetovaze fale.

  • Baj

    27. jun 2023 | 22:29

    Ma samo se udrite konjine jedne

  • T

    27. jun 2023 | 22:52

    Isti ti roditelji su se verovatno prvi zgrozili kada se dogodio nemili dogadjaj u skoli, ne bih ni da ga pominjem... Sramite se, pustite decu da budu deca!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA