Vreme čitanja: oko 1 min.

Milioni stižu u Zagreb? "Srpska kolonija" iz Italije počela pregovore oko Livakovića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema prvim informacijama, Fiorentina je ponudila 6.000.000, uz određene bonuse, ali je Dinamo u aktivnim pregovorima i sa drugim klubovima oko Livakovića

  • 1
Argentina Hrvatska Svetsko fudbalsko prvenstvo 2022 Katar Foto: Tanjug/AP

Fudbalska "pijaca" je u punom jeku širom Evrope, a Dinamo iz Zagreba mogao bi da ostane bez jednog od najboljih pojedinaca u timu, golmana Dominika Livakovića.

Kako je javio specijalizovani fudbalski novinar Fabricio Romano, Fiorentina je počela pregovore sa zagrebačkim klubom oko dovođenja talentovanog čuvara mreže.

Prema prvim informacijama, Fiorentina je ponudila 6.000.000, uz određene bonuse, ali je Dinamo u aktivnim pregovorima i sa drugim klubovima oko Livakovića.

Podsetimo, Livaković je blistao na Svetskom prvenstvu u Kataru, kada je bio jedan od najboljih pojedinaca u dresu reprezentacije Hrvatske.

(Telegraf.rs)

Video: Heroj Hrvatske Dominik Livaković nije hteo da nam otkrije šta je čitao na klupi pred penale

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    29. jun 2023 | 09:13

    Još sam vidio da će onog josipa sutala prodat leipzigu za 30m, likovi su majstori za prodaju, ovoliko zvezda i partizan zarade od 10 transfera a oni od jednog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA