Vreme čitanja: oko 1 min.

Uspešna prva provera pred početak sezone: Čukarički ubedljivo savladao Đorče Petrov

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 1
FK Čukarički pripreme Foto: FK Čukarički

Fudbaleri Čukaričkog nalaze se na pripremama za novu sezonu, a formu bruse na Bledu u Sloveniji. Brđani su odigrali  prvu pripremnu utakmicu protiv osvajača Kupa Severne Makedonije, ekipe Đorče Petrov i trijumfovali sa ubedljivih 4:0.

Strelci za tim sa Banovog brda bili su Ivanović, Vidosavljević, Stojanović i Ndijae.

Šef stručnog štaba Dušan Kerkez odigrao je dva poluvremena sa različitih 11 igrača, a šansu su dobili i debitanti, dvojica golmana Filipović i Samurović, Ćalasan, Subotić, povratnici sa pozajmica Nikćević i Vidosavljević, kao i omladinci Matija Stojanović i Mirosavić.

ČUKARIČKI: Filipović, Stevanović, Kovačević, Ćalasan, Mirosavić, Sisoko, Miladinović, Nikčević, Ivanović, Vidosavljević, Spasojević. Drugo poluvreme: Samurović, Rogan, Drezgić, Serafimović, Tošić, Subotić, Kovač, Stojanović, Tomović, Janković, Ndiaje.

MAKEDONIJA ĐORČE PETROV: Stevkovski, Popzlatanov, Jago, Miševski, Ilievski, Stojkov, Temelkov, Stojkoski, Fazli, Karačanakov, Aleksovski. Igrali su još: Jakimovski, Pecov, M. Slavkov, Lembovski, Bajrami, Pop-Antoski, Sekovski, Altin, D. Slavkov, Skenderi, Basit, Antevski.

Sledeću utakmicu Čukarički igra 4. jula u Kranjskoj Gori protiv Rijeke.

Klub će u Sloveniji boraviti do 11. jula, a potom se vraćaju u Beograd, gde će dočekati početak Super lige Srbije.

Zanimljiv podatak je da su sa Bleda belo-crni u prethodne dve sezone započeli veoma uspešne sezone, u oba navrata stizali su do trećeg mesta.

Samim tim, izborili su i plasmann u Evropu, ove sezone u plej-of Lige Evrope, pa će u najgorem slučaju igrati grupnu fazu Lige konferencije, prvi put u istoriji kluba.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by FK ČUKARIČKI (@fkcukaricki)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA