Vreme čitanja: oko 2 min.

Duljaj posle prve utakmice o mladima, ali i novom kapitenu: "Mesta za napredak ima, složiće se to sve uskoro"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trener Partizana je bio zadovoljan viđenim

  • 3

Fudbaleri Partizana su na odličan način započeli pripreme za iduću sezonu, pošto su u prvoj priajteljskoj utakmici bili bolji od Tehnotima Pesnice sa ubedljivih 5:0. Nije baš bio ravnomeran rival crno-belima, s obzirom na to da se radi o trećeligašu iz Slovenije.

Partizan je imao nešto slabije prvo poluvreme, nisu slomili otpor, a taj deo utakmice je obeležila i jeziva povreda mladog Janka Jevremovića, koji je u kricima napustio teren. O njemu i njegovoj povredi je pričao i trener kluba, Igor Duljaj.

- Jeste, ostalo je u senci povrede, zato što se radi o maldom i talentovanom igraču, žao mi je što se to dogodilo, posebno što je to prva utakmica, posebno što je vredno radio i najgore za mladog igrača jeste što je na početku nečega došlo do nekog takvog dešavanja. Nije strašno izgledalo kao u prvom trenutku, tako da mi je to snažan utisak ovog meča - rekao je Igor Duljaj.

Rekao je Duljaj posle meča i da je zadovoljan prikazanim, odnosno, da mu se dopalo što je video, pogotovo jer treniraju tek dve nedelje.

- Bilo je tu, dosta smo solirali, neki igrači su hteli malo da više rade ono što mogu, tako da... Normalno je s obzirom na to da je ovo prva utakmica, ono što može da me raduje jeste Trifunović koji igra bez straha, tako da neka samo tako nastavi, neka fizički ojača i izdrži te duele, možemo da budemo zadovoljni, s obzirom na to da tek treniramo dve nedelje i da nisu toliko umorni, čim i dalje trče.

Jedan od strelaca na ovom meču je bio i mladi Trifunović rođen 2005. godine, a o kom se slabo pričalo prethodnih dana. Duljaj u tome vidi njegov kvalitet.

- Skroman je i tih, takvi uvek najbolje prođu, samo neka ćuti i radi. Biće to sve kako treba.

Kapiteni na ovom meču protiv Pesnice su bili Svetozar Marković i Mihajlo Ilić, a Duljaj je objasnio i zašto je to tako.

- Ima još dosta do početka prvenstva, ja se vodim onim starim da se poštuje tradicija, kad pogledamo unazad, Ivan Tomić, Ćirić, Sale Ilić, Lola Smiljanić, svi su nosili traku... Dosta njih je prošlo omladinsku školu, tako da, prednost bi oni imali ako hoćemo da se vratimo starom DNK, a to je da oni budu kapiteni. Oni koji su najviše u Partizanu, to sad ne znači ništa, samo da ih vidimo kako se oseća Ilić kada ima neki pritisak

Dosta mladih igrača je dobilo priliku, a Duljaj im ne dopušta da se opuste.

- Generalno je okej, ima prostora za napredak, naravno da su oni malo vremena s nama, treba dosta da se radi da bi se pohvatale neke stvari, neko je u strahu što je normalno, ali ima dovoljno vremena da se sve složi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • General

    3. jul 2023 | 08:43

    Treba da bude sramota Ivicu Kralja,Milivoja Ćirkovića i Igora Duljaja.

  • Branko lazovic

    2. jul 2023 | 20:49

    Duljaj je u istoj situaciji kao stolica ..treba mu stoper..dva vezna kreativna i dva napadaca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA