≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kakva ludnica! Učesnik Svetskog prvenstva u utakmici sa deset golova prošao u četvrtfinale

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tokom noći na četiri meča viđeno čak 25 pogodaka

  • 0
Kostarika - Martinik, Gold kup Foto: Tanjug / AP

Grupna faza 17. izdanja Gold kupa okončana je u noći između utorka i srede prema srednjeevropskom vremenu. Karte za nokaut fazu čekirali su pored Paname i Kostarika, Kanada, ali i Gvatemala.

Centralni meč programa neplanirano je bio duel Kostarike i Martinika, koji se završio rezultatom 6:4 u korist učesnika Svetskog prvenstva u Kataru. Trijumf je značio i prolaz u nokaut fazu.

Nesvakidašnji rezultat na "Red Bul Areni" u Nju Džerziju začinio je celokupnu noć, tokom koje je na četiri meča viđeno čak 25 golova!

Vodila je Kostarika u jednom momentu i 5:1, Martinik se spustio na 5:3, ali nakon šeste strele u njihovoj mreži povratka više nije bilo.

Čak devet igrača upisalo se u listu strelaca. Za pobednički tim redom Vaston, Kalvo, Vargas, Kembel, Kontreras i Kampos, a za rivala Burne dva puta, Labo i Meksik.

U istoj grupi C Panama je remijem sa Hondurasom (2:2) overila prolaz dalje sa prve pozicije.

Bez uzbuđenja nije mogla da prođe ni grupa D, u kojoj su plasman u četvrtfinale obezbedili Kanada i Gvatemala.

Morali su momci sa severa da slave protiv Kube kako bi se izvukli nakon uvodna dva nerešena rezultata i to su učinili u stilu - 4:2. Hoilet, Osorio, Nelson i Miljar probili su otpor verovatno najslabije selekcije na prvenstvu, dok su pogoci Pardele i Rejesa sa bele tačke bili samo utešni.

Kanađani idu dalje sa pozicije dva, dok je prvo mesto zauzela Gvatemala i to nakon preokreta protiv Gvadalupea 3:2. Gravilon i Plumen donosili su prednost nominalnom domaćinu, ali su Rubin sa dva gola i Mehija u potpunosti okrenuli vodenicu na stranu svog tim. Gvadelupeu je odgovarao i remi, međutim šansu da to donese nije iskoristio Feton u 88. minutu sa penala...

U četvrtfinalu KONKAKAF takmičenja sastaće se Gvatemala - Jamajka, SAD - Kanada, Meksiko - Kostarika i Panama - Katar. Mečevi su na programu u subotu uveče i tokom noći.

(Telegraf.rs)

Video: Seksi Kostarikanke verovale u svoje muževe protiv Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA