≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šokantna ponuda stigla na Marakanu: Slovenci tražili 5.000 sezonskih karata za Ligu šampiona, klub u dilemi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve je sada na Crvneoj zvezdi

  • 21

Utakmice Crvene zvezde ovog leta, kao i kompletne promene u klubu su očigledno uzele ogromnog zamaha i probudile su interesovanje navijača širom Srbije, ali i izvan granica naše zemlje. Kako su preneli domaći mediji, a kako je i potvrđeno Telegrafu, ogromno interesovanje je stiglo iz Slovenije.

Naime, čak 5.000 zahteva je stiglo iz Slovenije za Premijum sezonske ulaznice, kako bi gledali Ligu šampiona, što je dovelo i samu Crvenu zvezdu u dilemu. U klubu iz Ljutice Bogdana čak razmišljaju i da blokiraju u toj zamisli, dok je stigao i odgovor u vidu onlajn kupovine.

Čak 10-ak agencija iz Slovenije se interesuje za karte, što kako je i navedeo iznad, predstavlja problem Zvezdu, koja bi volela da do karata dođu i oni najvatreniji navijači.

S druge strane, Zvezda bi u tom vidu dobila i ogromnu finansijku injekciju upravo iz Slovenije, pogotovo s obzirom na to kada se 5.000 ulaznica pomoži sa cenom jedne karte.

Što se tiče cena karata, ukoliko je neko bio član i prethodne godine, on će dobiti i popust, te će tako premijum sezonsku ulaznicu za istok platiti 16.000 dinara, zapad košta 19.500, dok je za sever potrebno izdvojiti 9.500 dinara.

Ukoliko je pak slučaj da neko želi ove sezone i da postane član kluba, on će morati da izdvoji 30.000 dinara za zapad, istok će koštati 25.000, a sever 14.500.

U Zvezdi su trenutno uvereni da će rasprodati sve sezonske, iako je trenutno prodato oko 10.000 u dosadašnjoj prodaji koja traje od 20. juna.

(Telegraf.rs)

Video: Lučić ušao u kazneni prostor i poslao loptu iza leđa golmana Fenerbahčea

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mirko

    13. jul 2023 | 15:18

    Dajte bre to su vecinom braca Srbi iz Slovenije nisu tudjmanovci iz Zagreba

  • SRBENDA iz CG

    13. jul 2023 | 16:44

    zašto šokantno hoće ljudi da gledaju dobar fudbal

  • SAZNAJEMO

    13. jul 2023 | 16:43

    kaka javljaju slobodna dalmacija i večernji list navijači i simpatizeri nk susjed iz hrcatske poslali su zahtev u humsku 1 traže 1 1/2 kartu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA