Vreme čitanja: oko 1 min.

Glazer pokazao kako se sprema za trening, pa otkrio šta mu je amajlija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli su zabeležili tri pobede u isto toliko odigranih mečeva, i to protiv timova koji su itekako do sada imali iskustva u igranju evropskih utakmica

  • 1
Omri Glazer Printscreen: Youtube/ Zvezda Kids

Fudbaleri Crvene zvezde  kompletirali su drugi deo priprema osvajanjem "Pari Premijer Kupa" u Sankt Peterburgu, i to na prilično ubedljiv način.

Crveno-beli su zabeležili tri pobede u isto toliko odigranih mečeva, i to protiv timova koji su itekako do sada imali iskustva u igranju evropskih utakmica.

"Padali" su redom Zenit, Nefči i Fenerbahče, a ono što posebno može da raduje Baraka Bahara jeste efikasnost. Šampion Srbije je na tri meča postigao devet golova, što je prosečno tri po meču, a i odbrana je bila na visini zadatka, s obzirom da je u pomenutim utakmicama Zvezda primila ukupno dva gola.

Jedan od zaslužnijih za malo primljenih golova jeste i novi golman crveno-belih, Omri Glazer, koji je itekako pokazao svoje golmanske kvalitete tokom pripremnih mečeva.

Sa nekoliko odličnih odbrana, pokazao je izraelski čuvar mreže da itekako ima kvlaitet, a s obzirom na to kako se priprema za treninge, i koliki trud ulaže, čini se da je Zvezda dobila dostojnog čoveka među stativama.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte fantastičnu odbranu golmana Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA