≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda ga prodala, a sada bi mogao da zaigra za Rendžers: Napadač na spisku velikana iz Škotske

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznata je čak i cifra koja bi mogla biti ponuđena za Krstovića

  • 2
Nikola Krstović Foto: Marko Jovanović

Kako pišu škotski mediji, bivši igrač Crvene zvezde Nikola Krstović nalazi se na radaru Rendžersa iz Glazgova i vrlo lako bi to mogla da bude njegova sledeća destinacija.

Krstović je iz crveno-belog dresa uskočio u onaj Dunajske Strede u kojem je postigao 27 golova n 53 susreta od 2021. godine, tako da je privukao pažnju nekih zvučnijih klubova iz Evrope.

Jedan od njih je Rendžers.

- Krstović bi mogao da bude savršeno prikladan za hibridnu ulogu u napadu zajedno sa drugim napadačem, jer je u Slovačkoj pokazao sposobnost da postiže golove, kao i da ih stvara - piše "Fudbal insajder".

"Fudbal insajder" na kraju piše:

- Iako ne postoji garancija da će crnogorski reprezentativac svoju impresivnu formu iz Slovačke preneti u škotski fudbal, Fejnordov tvrdoglav pristup pregovorima za Danila mogao bi da natera 'svetloplave' da potraže opciju negde drugo, a naknada od pet miliona funti za strelca kao što je Krstović mogla bi da predstavlja vrednu kocku na osnovu njegove impresivne forme u prethodnoj sezoni - piše škotski mediji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA