Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivanić: "Navijačima Zvezde ne treba bolji poziv od tih pet golova protiv Fiorentine"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poziva vezista crveno-belih sve zvezdaše na meč sa Vojvodinom

  • 0
Mirko Ivanić Foto: MNPress/Marko Metlaš

Plesao je Mirko Ivanić u četvrtak veče po terenu i bio je jedan od najzaslužnijih za trijumf Crvene zvezde protiv Fiorentine (5:0)!

Pored gola i asistencije, Ivanić će pamtiti ovaj meč i zato što je bio i kapiten u odsustvu Aleksandra Dragovića.

- Naravno, velika je to čast, i sigurno ću meč sa Fiorentinom dugo pamtiti, što zbog takve privilegije, što zbog toga što smo italijanskom velikanu za 18 minuta postigli pet golova. Ipak, sada kreće ono pravo, počinje sezona i sada igramo za bodove, zbog toga je veoma važno da se maksimalno pripremimo za nedelju. Atmosfera  je bila fantastična, ali sam uveren u to da će u nedelju biti još bolja, i voleo bih da bude puna Marakana. Za nas ne postoji bolji vetar u leđa od toga, a pobeda na otvaranju sezone samo može da pruži dodatni podstrek i potvrdi našu fantastičnu formu - rekao je Ivanić.

Imao je vezista i poruku za navijače.

- Igramo fenomenalan i napadački fudbal. Po komentarima, ali i po reakcijama zvezdaša na stadionu vidim da su izuzetno zadovoljni i ponosan sam što su sinoć sa Marakane otišli nasmejani svojim kućama. Atmosfera je bila fantastična, 36 hiljada ljudi, baš sam imao osećaj kao da je u pitanju utakmica Lige šampiona, o čemu govori i naš pristup koji je od početka bio maksimalan. Aplauz zvezdaša na kraju utakmice je sve rekao. Na nama je da i u nedelju od 20 časova protiv Vojvodine budemo pravi, a mislim da od pet golova protiv Fiorentine, zvezdašima zaista ne treba bolji poziv, ne samo da dođu na otvaranje Superlige, već i da kupe "Premijum" sezonsku ulaznicu i budu uz nas na svim mečevima - uzbuđeno će kapiten sa jučerašnjeg meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA