Vreme čitanja: oko 1 min.

Igrajte fudbal! Mozzart za svaki gol u Mozzart Bet Superligi daje 10.000 dinara u humanitarne svrhe

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvenstvo Srbije u fudbalu počinje ovog vikenda, a generalni sponzor rešio je da stimuliše napadače

  • 2
Mozzart Foto: Promo/ Mozzart

Vreme je za Mozzart Bet Superligu!

Ovo leto je istorijsko za srpske klubove, s obzirom na to da naša zemlja ima direktnog predstavnika u Ligi šampiona, i da će imati još minimum dva predstavnika u grupnoj faza Ligi Evrope i Ligi konferencije. Superligaši su to iskoristili da se značajno pojačaju, pa se očekuje da prvenstvo Srbije u fudbalu, koje počinje ovog vikenda, bude mnogo kvalitetnije od prethodnih.

Generalni sponzor Mozzart Bet Superlige, kompanija Mozzart, odlučila je da dodatno podigne ulog i stimuliše efikasnost, kako bismo svi uživali u atraktivnijim i zanimljivijim mečevima.

Ove sezone ZA SVAKI GOL u Mozzart Bet Superligi Mozzart će izdvojiti 10.000 dinara u humanitarne svrhe!

Prethodne sezone, Mozzart je u svakom kolu najboljim igračima donirao 50.000 dinara koje su oni opredeljivali u humanitarne svrhe, a po njenom završetku, najbolje ocenjeni igrač lige (Saša Jovanović, TSC) dobio je dodatnih 200.000 dinara, koje je takođe prosledio u dobrotvorni fond. Ukupno je, dakle, prikupljeno preko dva miliona dinara.

Sada očekujemo daleko veći humanitarni fond Mozzart Bet Superlige - prošle sezone postignuto je ukupno 585 golova, a ove, s obzirom na sve navedeno, nadamo se mnogo većem broju pogodaka! Sve kako bi što veća suma bila upućena na one adrese gde je najpotrebnija.

Na ovaj način, Mozzart nastavlja da snažno podržava srpski sport, što čini godinama unazad. Podsetimo, lider u priređivanju igara na sreću u ovom delu Evrope, osim što je generalni sponzor Mozzart Bet Superlige i Mozzart Bet Prve lige, ekskluzivni je beting partner četiri nacionalna saveza (fudbalskog, košarkaškog, odbojkaškog i rukometnog), generalni sponzor KK Partizan Mozzart Bet i KK Borac Mozzart, jedan od glavnih partnera FK Crvena zvezda, FK Vojvodina, FK Napredak, FK Radnički, RK Vojvodina, OK Vojvodina…

Takođe, Mozzart nastavlja i sa društveno odgovornim poslovanjem, koje mu je zaštitni znak preko decenije.

Iz Mozzarta poručuju superligaškim fudbalerima: Igrajte efikasan fudbal, budite pobednici!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    29. jul 2023 | 12:57

    Da Bog da ušli u Ginisovu knjigu rekorda po postignutim golovima u prvenstvu!!!

  • Šane

    29. jul 2023 | 16:47

    Kakav je to nadlov, a tu se vidi ko je vladao fudbalom... hairli bilo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA