Vreme čitanja: oko 1 min.

Detonacija u Superligi Srbije: Vratio se Sejduba Suma

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovu vest je potvrdio i njegov agent

  • 13
Sejduba Suma Foto: Marko Jovanović

Odjeknula bomba u Superligi Srbije! Sejduba Suma se vraća u srpski fudbal, ali ne u Partizan. Novi Pazar je uspeo da dovede omalenog ofanzivnog vezistu, koji je svojevremeno bio najskuplje pojačanje u istoriji crno-belih.

To je za "Mozzart Sport" potvrdio i agent Sejdube Sume, Aleksandar Saša Bogdanović.

- Istina je, Suma i Novi Pazar su dogovorili finansijske detalje saradnje. Ostale su još samo tehnikalije. Sledeće sedmice bi Sejduba trebalo da dođe u Novi Pazar i zaduži plavi dres - rekao je Bogdanović.

Fudbaler iz Gvineje Bisao mesecima unazad je bio bez kluba i tražio je tim u kome bi mogao da rehabilituje svoju karijeru koja je krenula nizbrdo.

Suma će potpisati ugovor do kraja sezone, a kako je njegov agent objasnio jedan od ključnih ljudi zbog čega je prihvatio ponudu jeste bio Rasim Ljajić.

- Znam da je Novi Pazar veoma dobro organizovan klub, koji grabi naprad, na planu sportske infrastrukture. Predložio sam Sumi da baš tu oživi karijeru posle epizode u Kivajtu, znajući da ga čekaju sjajjni uslovi. Kad sam mu tu opciju predočio, jedino me je pitao da li je ministar i dalje u klubu. Razumljivo, mislio je na Rasima Ljajića, s kojim sam ga upoznao tokom boravka u Srbiji. Kad sam mu predočio da Rasim nije formalno u klubu, ali da obezbeđuje sponzore i dalje pomaže klubu rekao je “da”. Jednostavon, ceni trud i angažman Ljajića i zato je rešio da dođe - objasnio je Bogdanović.

(Telegraf.rs)

Video: Stanojević još jednom o Sumi: "Stavljao sam ga u tim, iako nekada nije zaslužio"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA