Vreme čitanja: oko 1 min.

Barsa razbila Real u prijateljskom El Klasiku: Igrači se umalo potukli na terenu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ubedljiv trijumf Katalonaca na turneji u Americi pred start nove sezone

  • 0
FK Barselona, FK Real Madrid, El Klasiko Foto: Aric Becker / AFP / Profimedia

Fudbaleri Barselone savladali su Real Madrid sa 3:0 u prijateljskom meču koji su odigrali u Americi u okviru turneje pred start nove sezone.

Meč je odigran na AT&T stadionu u Arlingtonu pred 82.026 gledalaca, koji su mogli da uživaju u sjajnom fudbalu koji je bio sve samo ne prijateljski duel.

Dembele je već u 15. minutu doneo prednost Barsi posle asistencije Pedrija, a samo 20 minuta kasnije Real je imao idealnu priliku da poravna rezultat, pošto je Vinisijus Žunior imao penal.

Ali, Brazilac je pogodio prečku i šansa je propuštena.

Ređale su se zatim šanse za Real, koje su propuštali Vinisijus i Rodrigo, a očigledno je da Karim Benzema izuzetno fali, pa će Kraljevski klub morati da učini sve da dovede Embapea, kako bi popravio efikasnost i ubojitost pred golom.

Na drugoj strani je velike šanse propuštao i Usman Dembele, koji je nekoliko puta u kontri imao situacije 1 na 1.

U jednom momentu je posle oštrog starta De Jonga nad Militaom došlo do opšteg meteža i umalo su se igrači potukli na terenu, pa je sudija krajnjim naporom uspeo da smiri situaciju.

Real je nastavio da napada, ali je u finišu meča ostavio mnogo prostora za kontre, koje su u 85. i 91. minutu iskoristili rezervisti Fermin Marin i Feran Tores, čime su zadali ozbiljan udarac velikom rivalu pred start nove sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA