Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Vojvodine nakon petarde od Zvezde na Marakani: "Možda je paradoks, ali..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Optimistićan strateg pred novi evropski zadatak

  • 16
Radoslav Batak Foto: MN Press

Trener Vojvodine Radoslav Batak izjavio je da su, i pored debakla na Marakani protiv Crvene zvezde od 5:0, Novosađani izvukli pouku i da je bilo nekih pozitivnih stvari koji bi se mogli istaći.

- Da budemo iskreni i objektivni, paradoks je, ali bilo je dobrih stvari u visokom porazu. Rano dobijen crveni karton, za neku utehu da kažem i klupsku i moju, ne rezultatsku, imali smo dva debitanta omladinca, koja su se pokazala u izvanrednom svetlu. Mislim da smo čak i sa 10 igrača bili pravi, pokušavali smo da da damo gol. Imali smo 3-4 stopostotne šanse, u nekim momentima smo bili na pritisku, kada smo ostali sa igračem manje bilo je teško, Izvući ćemo pozitivne strane, bitan je četvrtak i Apoel, voleo bih da prođemo, pozvaću navijače da nas podrže u četvrtak - rekao je Batak.

Vošu očekuje revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv APOEL-a u Novom Sadu, dok je prvom susretu bilo 2:1 za Kiprane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dexmil

    30. jul 2023 | 22:15

    E Vojvodino, jel vas nije sramota vaše igre! Bukari je kod zadnjeg gola prošao pored osam igrača ko da je Mesi! Vi da se borite za titulu. Možda ćete da se borite za titulu najgore ekipe!

  • 321

    30. jul 2023 | 22:47

    E moj treneru..nisu ti pocrvenele usi? Ali u sledecem kolu cete biti kompletni..protiv Partizana..

  • Ena

    30. jul 2023 | 22:26

    Tipicno Srpski izgubis 5:0 i onda u tome vidi nesto dobro🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA