≫ 

Partizan probio led u Novom Sadu: Saldanja i Menig sjajnim golovima rešili derbi protiv Vojvodine

 ≫ 

Crno-beli su upisali prva tri boda u novoj sezoni

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Milorad Krivokapic 51. Pancevo

    07. avgust 2023 | 00:59

    Partizan je pobedio Vosu zasluzeno sa 0-2 a moglo je i vise, lep gol postigao Menig al momak je previse sebican i to ce mnogo kostati Partizan, ovaj Saldanja je cak bolji od Rikarda jer momak nist ne ceka odmah sutira i daje golove, ovaj tim Partizana mnogo dobro izgleda nego prosle sezone gde nista nije funkcionisalo, Kanute Saldanja Severina dobro se pokazali za sada al jos je rano za bilo sta da se prica, Antic Arandjel mora mnogo bolje al ok videcemo u naredim utakmicama sta ce se desiti. Partizan je jasno ostecen u Backoj Topoli od strane sudije i to se videlo, to sto sada brane Mitica to nije pije vodu jasno je ko dan kakvu nameru imao covek, gol Markovica bi bio 3-4 za Partizan al eto kradja i kao nazovi ofsajd sa namerom znase zbog cega. FK Partizan kao veliki klub mora da reaguje na skandale koji su upuceni protiv njega, eto kao sto vidimo svako kolo sudija brani zvezdu i sudi penale to nema nigde samo u Srbiju, kad bi Uefa malo cackala oko FSS to bi bio takav skanda da se cigani nikad nebi oprali, eto sad citam kako neko pise dajte Real da se igramo alo ljudi spustite loptu malo na zemlju, ajde da cela liga igra sa vama sa 100% snage kao protiv Partizana vi nebi ste mogli da disete, u Srbiju mozete svasta da pricate jer vasa vlast je aktuelna daje vam dzakove sa parama boli vas uvo, a Partizanu kolko toliko samo da se ne ugasi koliko da ima za neko pojacanje.

  • Doktor

    06. avgust 2023 | 22:59

    Dokle više "viša sila" sa pištaljkom. Ovo već postaje tendenciozno. Pa jel su stručnjaci rekli da nije bilo grešaka na štetu Partizana već TSC. Ostavite Mitića na miru, dečko je jedan od 5-oro najboljih sudija.

  • Partizan Grobari Jug 1945.

    06. avgust 2023 | 22:50

    -FK Partizan je trebao da pobedi i TSC u 1 kolo djajic lige, al visa sila to nije dozvolila nekim fantomskim ofsajdima i cirkus sudjenjem, sudije su uradile svoje da Partizan sad nema 6 bodova u 2 kola idemo dalje sledi LK i nadamo se pobedi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA