≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Suze, trinaestominutna pauza i pobeda domaćina: Radnik srušio Spartak na zatvaranju drugog kola Superlige

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dosta uzbuđenja na jugu Srbije

  • 0
Slavoljub Đorđević, FK Radnik Foto: MN Press / Marko Metlaš

Fudbaleri Radnika iz Surdulice pobedili su Spartak iz Subotice na niškom "Čairu" 2:0 u poslednjem duelu druge runde Superlige Srbije.

Gosti sa severa zemlje su bili u podređenom položaju tokom prvog sata fudbala i u tom periodu samo jednom su uputili šut ka golu nominalnog domaćina. Uz to, zaostatak su imali od četvrtog mintua kada je mrežu pogodio Vuk Mitošević. Vezista je nakon pogotka briznuo u plač dok je bio u zagrljaju svojih saigrača.

Nije bilo mnogo šansi do "famoznog" 58. minuta i novog pogotka u mreži Spartaka. Nakon ogromne gužve lopta je pala na nogu Vukašina Bogdanovića koji je duplirao prednost.

Momčilo Marković je delio pravdu na ovom susretu, a gol nije priznao punih trinaest minuta. Dobio je dojavu iz VAR sobe, situacija se jako dugo proveravala. Čak se i on umešao u proces i na kraju je mogao samo da konstatuje da je pogodak regularan i da nije bilo ofsajda, iako je bilo jako teško proceniti.

Bili su Subotičani dosta bolji od tog trenutka, međutim čini se da su se ipak kasno probudili.

Radnik posle dva kola zauzima šesto i sedmo mesto zajedno sa ekipom Mladosti iz Lučana sa po 4 boda, dok je Spartak deveti sa tri.

(Telegraf.rs)

Video: Mitošević u suzama nakon što je dao gol

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA