≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pršte komentari zbog ubijenog navijača u Grčkoj: Jedni tvrde da nisu to Hrvati uradili, a drugi imaju pitanje!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zasigurno, policija u Grčkoj će imati posla narednih dana

  • 9

Prava oluja se podigla nakon saznanja da je jedan navijač ubijen u sukobu vatrenih fanova AEK-a i Dinama iz Zagreba. U komentarima se nedvosmisleno žali za izbodenim Grkom, a mnogi su postavili pitanja na koja neće moći da bude brzo odgovoreno.

Jedan od komentara na popularnoj navijačkoj Fejsbuk stranici tvrdi da to nisu učinili Hrvati, već pripadnici grupe Panatinaikosa koji je u bratskim odnosima sa Dinamom.

- Realno, izboli su ga zeleni, a ne iko od Hrvata. Noževi nisu nas način i to svi dobro znaju. No, svakako ovo je baš tužna vest, ko god da je kriv, ovo se nije trebalo dogoditi - prvi je komentar.

Onda je jedan od komentatora postavio realno pitanje.

- Razumem da je normalno da se dešavaju tuče između grupa i neredi i sve, ali ubiti nekoga jer navija za drugi tim? - bilo je pitanje.

Smatra se da ovo neće biti poslednji sukob ove dve navijačke grupe.

- Nažalost, ovo će pokrenuti domino efekt i verovatno će biti još žrtava u budućnosti. Ko je momka ubio verovatno se neće nikad saznati, ali će ostati pripisano BBB - zaključeno je u jednom od komentara.

Ponovo je viđena još jedna sasvim zdravorazmna konstatacija.

- Zamisli odeš negde i ubiješ momka kojeg nikad u životu nisi pre video, jer ne navija za klub za koji ti navijaš. Bolesno... - napisao je jedan od članova Fejsbuk grupe.

Zasigurno, policija u Grčkoj će imati posla narednih dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    8. avgust 2023 | 10:17

    Najbolje napravite da nisu to bili hrvati nego Srbi iz Beograda, i da je ubica sa Dorcola npr. Slazite i obmanite javnost kao sto ste uvek i radili

  • Др

    8. avgust 2023 | 10:50

    Хрвати и нож!?!???? Хајте молим вас , то је неспојиво!

  • Bhm

    8. avgust 2023 | 09:48

    Ne,pa lepo se vidi da su hrvati došli turisticki,šta ih sada nabeđuju da su oni nesto skrivili?To su Grci medusobno samo se slucajno desilo baš kada su tu bili i kulturni Hrvatići....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA