≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je tačna ruta kojom su išli huligani Dinama iz Zagreba: Kroz BiH i Crnu Goru, izbegnuta Srbija...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čitavom dužinom su prošli Albaniju do prelaza sa Grčkom gde je tamošnja policija mogla i da ih zaustavi, ali to nije učinila

  • 7
Grčka privođenje navijača Foto: Tanjug/AP

Obznanjen je precizan put kuda su navijači Dinama došli do Atine, a onda učestvovali u haosu koji je nastao na ulicama glavnog grada Grčke uz epilog smrti Mihalisa Kacurisa kod stadiona AEK-a.

Iznajmljen je kombi u Zagrebu i njegov posao je bio da huligane prebaci do Drača, grada u Albaniji.

Kako navodi Jutarnji, izbegnuta je najkraća ruta zbog nekog razloga, a koja je vodila preko Srbije i Severne Makedonije.

Išlo se kroz Hrvatsku, preko Hercegovine do Crne Gore koja je, po ranijim navodima, poslala registarske tablice svih onih koji su krenuli ka Atini.

U okviru međunarodne komunikacije, crnogorska policija je obavestila policiju država duž daljnje rute da je 7. avgusta između 3.00 i 6.00 sati na izlazu iz Crne Gore prema Albaniji primetila 120 hrvatskih državljana u 21 vozilu.

Čitavom dužinom su prošli Albaniju do prelaza sa Grčkom gde je tamošnja policija mogla i da ih zaustavi, ali to nije učinila.

Iako ih je grčka policija locirala na granici s Albanijom, izveli su vešt manevar uz pomoć navijača Panatinaikosa. Kolona automobila i kombija u Grčku je stigla preko Albanije. Ostavili su vozila na stanici Irina u Marusiju te do stadiona došli vozom. Kako navode grčki mediji, kretanje vozila državnim putem prati se nadzornim kamerama te je u konkretnom slučaju bilo vidljivo da se radi o organizivanom kretanju navijača.

(Telegraf.rs)

Video: Evo kako je policija privela hrvatske huligane: Vezani, ruku pod ruku, pokrivenih glava...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    10. avgust 2023 | 10:45

    Da mi je znati sto su izbegli Srbiju? Bilo bi opet, ostavili su me decki

  • zagor

    10. avgust 2023 | 11:16

    Kako bi bio maštovit u kažnjavanju. Zažalili bi dan kad su se rodili...

  • dsds

    10. avgust 2023 | 19:21

    Preko brda preko brega…..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA