≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trener Fulama o Mitroviću: "Neću vas slagati..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Sto odsto računamo na njega"

  • 7
Aleksandar Mitrović Foto: Tanjug / AP

Fudbaler Fulama i srpski fudbaler Aleksandar Mitrović je u proteklom periodu bio u centru pažnje. Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije je u ovom prelaznom roku dobio basnoslovnu ponudu iz Saudijske Arabije.

Kako se spekulisalo, Fulam je ponudu kategorički odbio, dok je centarfor bio voljan da se preseli na Bliski istok, pa je zbog toga odbio da trenira.

To je izazvalo bes kod navijača "kolibrija", koji su ga u prijateljskom meču protiv Hofenhajma izviždali.

Medije je na konferenciji pred početak Premijer lige zanimalo viđenje Marka Silve oko Mitrovićevog slučaja.

- Sto odsto (računamo na njega). Mitro je bio na raspolaganju za poslednje dve utakmice. Odigrao je 60 minuta u meču iza zatvorenih vrata protiv Hofenhajma. Posle toga je igrao 30 minuta protiv takođe Hofenhajma na Krejven Kotidžu. Želeli smo da mu damo 90 minuta u dva dana kao i nekim drugim igračima poput Tima Rima. Radi svakodnevno sa saigračima i spreman je da igra, a ja ću da odlučim da li će da počne ili ne. Sto odsto je posvećen treninzima. Imali smo momenat kada smo razgovarali, znam ga dosta dobro. Neću vas slagati. Bila je jedna ponuda koja je ga je naterala da razmišlja, ali on nikada nikome unutar kluba nije rekao da više ne želi da odigra nijedan minut za Fulam - istakao je strateg Fulama.

To znači da će srpski fudbaler biti u konkurenciji za utakmicu protiv Evertona na otvaranju sezone.

Klub je napustilo sedam igrača, dok su dovedena samo dva. Portugalac je naveo da su timu potrebna pojačanja.

- Otišlo nam je sedam igrača, a došla su dvojica, tako da ćemo morati da dovedemo još neke. Znamo koga želimo, hoćemo da dodamo kvalitet našem timu, ali to nije lako -nastavio je trener.

Podsetimo, i Marko Silva je imao ponudu da se preseli u Saudijsku Arabiju. Na stolu je imao dvogodišnji ugovor po kom bi zaradio 40 miliona evra, ali je odbio.

(Telegraf.rs)

Video: Pešiću, a da razmisliš o Mitroviću? Da, na Aleksandra mislimo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA