Vreme čitanja: oko 1 min.

Večiti talenat i Brazilac dolaze u Tursku, Fenerbahče ima još dva kapitalna pojačanja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Povratak u domovinu posle šest godina

  • 0
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija, Turska - Italija Foto: Tanjug/AP

Turski ofanzivac Čengiz Under i brazilski vezista Fred pojačaće Fenerbahče. Jedan se nakon šest godina vraća u domovinu, drugi se nada održavanju karijere na visokom nivou.

Italijanski transfer mag Fabricio Romano dodaje da je Marsej postigao dogovor sa aktuelnim vicešampionom Turske oko Undera i da će uskoro biti obavljeni medicinski pregledi baš kao i potpis ugovora. Sa druge strane, Mančester junajted je za brazilskog igrača sredine terena uzeo 15 miliona plus bonuse.

Under je 2017. godine za 15 miliona evra napustio Istanbul Bahašešhir kao veliki talenat i prešao u Romu. Pod ugovorom sa Vučicom je bio sve do 2022. godine, kada je prešao u Marsej, u kojem je prethodno bio na pozajmici. Nosio je i opremu Lestera. Ofanzivac je na 49 mečeva za nacionalni tim Turske dao 16 golova.

Fred je na "Old Trafordu" igrao od 2018. kada je došao iz Šahtjora, dok je karijeru započeo u Internasionalu. Za Brazil je odigrao 32 utakmice.

Fener je u ovom prelaznom roku već doveo Sebastijana Šimanskog, Rodriga Bekaoa, Dušana Tadića, Edina Džeka i još nekoliko fudbalera.

(Telegraf.rs)

Video: Fenerbahče uspeo da smanji na 2:1.,"pala" je Zvezdina odbrana u 80. minutu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA