≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Duljaj "zagrmeo" posle pobede: Trebaju nam pojačanja, ali neko me ne čuje! Predlagali su da se promeni golman

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Navijači su ti koji su nas pogurali", poručio je Duljaj

  • 8
FK Partizan, FK Sabah Foto: Nikola Anđić

Iako je Partizan nadoknadio dva gola minusa protiv Sabaha i preko penala prošao u plej-of Lige konferencija, trener crno-belih Igor Duljaj nije bio previše uzbuđen zbog velikog trijumfa.

Više umoran, jer je tri sata "gubio živce" pored aut linije, da bi potom i poslao zanimljivu poruku kada su u pitanju pojačanja.

- Kako da kažem, sve znaju, gde treba da se ide šta treba da se radi. Ovo je velika pobeda igrača koji su izašli na teren. Opet, ne možemo sve da uradimo bez podrške navijača. Oni su ti koji su nas pogurali da napravimo ovo. Nama su potrebna pojačanja, ali izgleda da me neko ne čuje - rekao je Duljaj i dodao:

- Verovao sam u pobedu. Mi smo rekli da moramo odmah, čim izađemo, da budemo opasni, visok presing. Sada ćemo da pravimo presing onako kako treba. Nismo promenili taktiku. Ona je ista, ali je pristup meču bio drugačiji. Zasluge idu igračlima. Bili smo opasni, ja sam verovao da ćemo proći, samo nisam verovao da će biti na penale.

- Neki nisu verovali da možemo ovo da ostvarimo, smejali su nam se. Ali jednu stvar ne smemo da zaboravimo. Partizan je srpski klub. Važno je da svi naši klubovi prođu. Ja se ne naslađujem kada neki srpski klub doživi neuspeh.

FK Partizan, FK Sabah Foto: Nikola Anđić

Na pitanje da prokomentariše narednog rivala - Nordsjeland - Duljaj je bio kratak.

- Utakmica protiv Kragujevca nam život znači!

Otrio je Duljaj i da nije hteo da menja golmana pred penal seriju.

- Ja u Šahtjoru nisam imao toliko sreće sa penal serijama... Pred odlučujući penal sedeo sam mirno, čekao i gledao kako će publika da odreaguje. Neki su predlagali da se promeni golman, ali to nisam dozvolio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Keli

    18. avgust 2023 | 08:03

    Moj treneru ekipa ti je totalno nespremna, i neorganizovana, nemate igru niste napravili dve pismene sanse...

  • Igor Grobar

    18. avgust 2023 | 01:24

    Bravo svaka čast Igoru Duljaju! Igraći su se hrabro borili većeras penali su uvek teški kada je utakmica biti ili ne biti početak u nekom takmićenju kao što je Liga Komferencije . Da se većeras nisma pobedili klub koji je osnovan pre par godina onda bi bili na dnu!

  • Igor Grobar

    18. avgust 2023 | 00:30

    Bravo za Igora Duljaja !⚫⚪⚫⚪Parni Valjak melje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA