≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sletelo Partizanovo deseto pojačanje: Zahid stigao u Beograd, sutra potpisuje na tri godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vezista će sutra biti prijavljen za plej-of Lige konferencije

  • 22
Gajas Zahid Foto: Telegraf.rs

Kako smo pre nekoliko sati i najavili, Gajas Zahid (28) stigao je u kasnim večernjim časovima u Beograd na lekarske preglede i završne pregovore sa Partizanom. Tokom sutrašnjeg dana vezista iz Norveške će potpisati trogodišnji ugovor sa crno-belima, kao deseto jubilarno pojačanje u letnjem prelaznom roku.

Doskorašnji kapiten Ankaragučua stigao je u srpsku prestonicu u društvu agenta, a na aerodromu Nikola Tesla su ga dočekali predstavnici kluba iz Humske i menadžer Dražen Podunavac, takodje posrednik u poslu angažovanja fudbalera.

Zahid se posle toga uputio ga hotelu, gde će u sredu i dočekati ostatak birokratskih obaveza, kao i neophodne medicinske testove.

Crno-beli neće novo pojačanje izlagati naporima putovanja u Dansku, ali će do srede u ponoć prijaviti Zahida za plej-of Lige konferencije sa Nprdsjelandom kako bi vezista mogao da pomogne timu u revanš meču za sedam dana.

Zahid je fudbaler koji moze da pokriva više pozicija u veznom redu, primarno kao organizator igre, što mu je u Partizanu i namenjeno, ali i kao "osmica", baš kao i Bibars Natho sa kojim će deliti minutažu.

Vezista neće biti poslednje pojačanje crno-belih u prelaznom roku, klub iz Humske uveliko radi na angažovanju centralnog defanzivca i još jednog krila koje bi zaoštrilo konkurenciju.

(Telegraf.rs)

Video: Najmlađi utrčali na teren kako bi sa crno-belima proslavili uspeh

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muzičar

    23. avgust 2023 | 00:47

    Stigao Pakistanac, još da stigne Indijac...i može da krene pesma stara!

  • Nego

    23. avgust 2023 | 00:45

    Indijaaaa, Pakistaaaaan...Koji smeh leb ti...Auuuu

  • ReD

    23. avgust 2023 | 01:16

    Stigo Pakistan sad jos i jedan iz Indije i to je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA