≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mario Baloteli raskinuo ugovor sa Sionom zbog Crvene zvezde?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Italijan će po svemu sudeći da se vrati u ekipu Adana Demirspora, koja je ostala bez napadača koji ide u Crvenu zvezdu

  • 5
Mario Baloteli, FK Sion Foto: Fabrice COFFRINI / AFP / Profimedia

Jedan od najkontroverznijih fudbalera u svetu fudbala, Mario Baloteli, raskinuo je ugovor sa švajcarskim Sionom, te bi po svemu sudeći trebalo da se vrati u Tursku, gde je nastupao sa određenom dozom uspeha, prenosi Fabricio Romano.

Mario Baloteli je prošle godine stigao u Švajcarsku, u ekipu Siona, gde je odigrao 19 utakmica i imao je sjajnih šest golova, da bi sada i raskinuo ugovor sa ovim klubom.

Kako prenosi Italijan, ali i turski mediji, Baloteli će se najverovatnije vratiti u ekipu Adana Demirspora, gde je već nastupao, a s njegovim transferom ogromne veze ima i Crvena zvezda.

Naime, Crvena zvezda je u smiraj prelaznog roka, poslednjeg dana za registraciju za Ligu šampiona, iz Adane dovela njihovog napadača Šerifa Endiajea, zbog čega je ostalo upražnjeno mesto na centarforu, koje bi trebalo da popuni upravo Baloteli.

Baloteli je upravo iz Adane i prešao u Sionu, a tokom svog perioda u Adani, odigrao je 35 utakmica, a postigao je 19 golova i sedam asistencija.

(Telegraf.rs)

Video: Piksi: Podvući ćemo crtu kad se sve završi, sad idemo da dobijemo sledeći meč

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA