Vreme čitanja: oko 2 min.

Barak Bahar: "Niko nije rekao da će Crvene zvezda igrati defanzivno protiv Mančester sitija"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Strateg crveno-belih odgovarao na pitanja novinara pred meč sa Čukaričkim

  • 14
Barak Bahar FK Crvena zvezda - FK Fiorentina Foto: Mileta Mirčetić

Fudbaleri Crvene zvezde u okviru 7. kola Superlige gostuju ekipi Čukaričkog, a taj meč na programu je u subotu od 18:05 časova. Na konferenciji pred pomenutu utakmicu trener Zvezde, Barak Bahar, odgovarao je na pitanja novinara i naveo da je tim fokusiran samo na duel sa Brđanima.

- Gledali smo obe utakmice Čukaričkog protiv Olimpijakosa, ali naravno i prethodne mečeve u domaćem šampionatu. Videli smo da su dobro igrali i pored činjenice da su poraženi od grčke ekipe. Uz visok presing imali su i dosta šansi. Pružili su jako dobre partije, dosta toga smo mogli da saznamo o njima na osnovu tih utakmica. Radimo vredno već danima, a ekipa se priprema da pruži dobar otpor - započeo je Barak Bahar svoje izlaganje.

Mnoge je zanimalo hoće li se u timu naći i novajlije Hvang i Šerif.

- Hvang je odigrao 90 minuta za nacionalni tim pre samo nekoliko dana, takođe i Šerif je nastupio za nacionalni tim pre nedelju dana. Nalaze se u takmičarskoj formi, spremni su, ali će naravno imati priliku i da treniraju sa ekipom, kada ćemo utvrditi za koliko minuta su spremni na utakmici protiv Čukaričkog - nastavio je Izraelac.

Uskoro se očekuje i povratak na teren Aleksandra Kataija, što će svakako predstavljati veliko pojačanje za crveno-bele.

- Aleksandar Katai već nekoliko nedelja dobro trenira sa ekipom, očekuje nas razgovor posle treninga, videćemo da li je spreman za utakmicu - tajanstven je bio Bahar.

Barak Bahar, FK Crvena zvezda Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

Predstavnike medija je interesovalo da li će strateg crveno-belih na utakmici protiv Čukaričkog imati dodatne zahteve za defanzivnu liniju u sklopu priprema za duel sa ekipom iz Mančestera. Izraelac je dao krajnje zanimljiv odgovor.

- Niko nije rekao da će Crvene zvezda igrati defanzivno protiv Mančester Sitija. Ne razmišljamo o tom meču u ovom trenutku, susret sa Čukaričkim nam je najbitniji i fokusirani smo samo na tu utakmicu - naglasio je Bahar.

Što se tiče samog sastava za sutrašnju utakmicu, Barak je odlučio da bude tajanstven.

- Imamo mnogo igrača koji su se tek pridružili ekipi i nisu bili u klubu prethodne dve nedelje da rade zajedno sa timom. Očekuje nas trening, a zatim ćemo porazgovarati i proceniti koji igrač je spreman za koliko minuta - završio je svoje izlaganje izraelski stručnjak.

Što se stanja na tabeli tiče, Crvena zvezda zauzima drugu poziciju sa 15 osvojenih bodova, dok je Čukarički šesti sa isto toliko bodova.

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović nakon neuspelog gola završio na zemlji, pa krenuo na Sisea

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majstor

    15. septembar 2023 | 17:34

    I Lajpcig je napao pa primio 7 komada..😅

  • Burek

    15. septembar 2023 | 17:19

    Sa jedne strane bi bilo pametno jer je u pitanju ipak Siti, ali sa druge strane nikome ne treba pokazivati preveliki rispekt

  • Z

    15. septembar 2023 | 18:26

    Nadamo se da nece,pa taman izgubili 11:0 igrajte brate fudbala!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA