Vreme čitanja: oko 1 min.

Vezista Ferencvaroša: "Čukarički se neće predati, svi znamo ko je Dejan Stanković"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bešić napominje da Ognjena Vranješa zna iz reprezentacije

  • 1
Dejan Stanković, Ferencvaroš Foto: MN Press / Marko Metlas

Pored trenera Dejana Stankovića, na konferenciji za medije pred duel Ferencvaroša i Čukaričkog u 1. kolu Lige konferencije bio je i vezista domaćeg tima Muhamed Bešić.

Na pitanje kako mu se čini Čukarički i šta očekuje, Bešić je rekao:

- Znam Vranješa, bili smo u reprezenaciji BiH zajedno. Imaju ekipu koja se neće predati ovde u Budimpešti. Nisam ih gledao, ali sam čuo da su dobri, noramo da budemo oprezni i koncentrisani.

Potom se dotakao i rada sa samim Stankovićem.

- Svi znamo koje Stanković, veliko ime, veliki igrač je bio. Doneo je dosta energije u ove dve nedelje koliko je ovde. Ima viziju, neću da kažem koja je. Ostavićemo to za nas. Probaćemo da napravimo veliki rezultat. Veliki je karakter i ima dosta energije. Prethodnu godinu je grupa bila jača, pa smo izašli kao prvi. Moramo da budemo pozitivni, imamo novog šefa i ako njegovu energiju stavimo na teren neće biti nikakvih problema.

Imao je Bešić tešku povredu iza sebe, nedavno se vratio na teren, a novinare je interesovalo kako se trenutno oseća i koliko mu je bilo teško.

- Vera mi je mnogo pomogla u tome. Izgubio sam 4-5 godina što se tiče povreda tokom karijere, ovu sam najlakše podneo jer sam stariji i iskusniji. Nije mi bilo toliko teško koliko možda mislite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA