Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ovde tema nije fudbal, neke druge stvari su sada bitnije": Vazura o odlaganju večitog derbija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odloženo je celo kolo Superlige i Prve lige Srbije

  • 13
FK Partizan, okupljanje igrača Foto: Marko Jovanović

Fudbalski 171. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde je odložen zbog situacije na Kosovu i Metohiji, baš kao i celokupno kolo Superlige i Prve lige Srbije.

Novi termin biće određen naknadno u dogovoru sa klubovima i emiterima.

Ispred Partizana se za TV "Arena Sport" oglasio Miloš Vazura, koji ističe da mu je jako žao zbog odlaganja, ali da sada fudbal nije tema.

- Nažalost, vidite i sami da je proglašen Dan žalosti. Mi smo u komunikaciji sa ljudima iz lige i sa ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije, gde nam je rečeno da će se odložiti celo kolo koje treba da se igra danas i sutra. Očekujemo zvanični dopis. Mi smo se spremali, ali ovde nije tema fudbal, neke druge stvari su trenutno bitnije. Utakmica koja je bila planirana za sutra biće odigrana u nekom drugom terminu, čekamo da nam se kaže kada. U svoje ime i ispred FK Partizan izražavam saučešće porodicama stradalih i stvarno nam je žao i svi smo iznenađeni. To je ono što mogu da kažem ispred kluba - rekao je Vazura.

(Telegraf.rs)

Video: Poruka navijača Vojvodine za Bolingija: Stay strong

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobo

    26. septembar 2023 | 12:46

    Vazura odlazi vise stetocino u ljudskom obliku,a najmanje ljudskost imas! Da nije tako otisao bi davnokad vec nece ,,posteni,,clanovi Skupstine da te razrese.Mozda su i oni toliko koliko i ti ,,debelog,,obraza pa ne haju za propadanje Partizana.Mozda ste tu ustvari da ,,pomognete vasoj,,Zvezdi za sledeci titulu ,,pravog,,sampiona!?

  • Manjača

    26. septembar 2023 | 13:23

    Odlazi lopove !

  • Leverkusennnnnn

    26. septembar 2023 | 12:52

    Nova utakmica ce se zakazati kada Srdjan Jovanovic vec bude imao termin za drugu utakmicu da sudi samo kako ne bi mogao derbi iako je proglasen za najboljeg Srpskog sudiju.. Bravo Terza doce i tebi kraj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA