≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobili derbi za 1. mesto, pa poručili: "Ovu pobedu posvećujemo našoj nastradaloj braći na Kosovu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Naše misli su uz njihove porodice", poručili su iz Borca

  • 4
Srđan Grahovac Printskrin: Instagram/fkboracbanjaluka

Fudbaleri banjalučkog Borca u sredu veče su pobedili Široki Brijeg u derbiju kola i zaposeli na čelo tabele Premijer lige Bosne i Hercegovine (2:0)!

Nedugo nakon te utakmice na Pecari, kapiten Borca Srđan Grahovac dao je izjavu za klupske kanale i ovaj trijumf posvetio je nedavno poginulim Srbima na Kosovu u Methohiji.

- Iskoristio bih ovu priliku da ovu pobedu posvetimo našoj nastradaloj braći na Kosovu. Naše misli su uz njihove porodice i neka im Bog podari mir - rekao je Grahovac.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by ФК Борац Бања Лука (@fkboracbanjaluka)

O samoj utakmici je rekao:

- Važna pobeda za nas. Znali smo šta nas čeka, prava derbi utakmica, utakmica za prvo mesto. Na vreme smo dali golove. Odlično smo stajali na terenu. Videlo se da dišemo kao jedan. Momci su izgarali jedan za drugog, Sada smo na prvom mestu. Borac je tamo gdj svi želimo da bude. Prvenstvo je dugo. Tek smo počeli. Uhvatili smo pozitivan niz, dižemo se iz utakmice u utakmicu.

Podsetimo, u sredu srpski navijači su se ujedinili u Beogradu zbog ubijenih Srba na KiM, a nedugo zatim su se oglasile i Delije koje su se zahvalile Grobarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA