≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Želim da ubijem ljude koji su maltretirali Dejvida": Viktorija Bekam otkrila jezive detalje posle Mundijala

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čak su i neke novine tada javno pozivale na linč Bekama kao što je Dejli Miror

  • 0
David Beckham,Dejvid Bekam, Viktorija Victoria Beckham Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Viktorija Bekam, supruga proslavljenog fudbalera Dejvida Bekama, u dokumentarcu na Netfliksu pričala je od maltretiranju njenog muža nakon Svetskog prvenstva 1998. godine i ispadanja Engleske.

Beks je tada zaradio crveni karton, a to je, po mišljenju mnogih, uticalo da Gordi albion bude eliminisan nakon penala od Argentine.

- To je bila apsolutna mržnja, javno maltretiranje na nekom neverovatnom nivou - kazala je Viktorija, a onda je otkrila kako se i sam Dejvid osećao zbog toga.

- Bio je depresivan. Bio je u pravoj kliničkoj depresiji. Još uvek želim da ubijem ljude koji su mu to učinili. I kroz ono što sam ja prolazila, kroz ta ekstremna vremena, čitava zemlja me je mrzela. Prezirali su me. To mi je promenilo život. Osećala sam se ranjivo i usamljeno. Gde god da sam bila, mentalno su me zlostavljali. Pljuvali su, gledali me čudno, dolazili i unosili mi se u facu. Bilo je jako teško - navela je Viktorija.

Čak su i neke novine tada javno pozivale na linč Bekama kao što je Dejli Miror, a i tadašnji premijer Toni Bler je optužio Dejvida da je Engleska ispala upravo zbog njega.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA