Vreme čitanja: oko 1 min.

Golman Čukaričkog posle Genka otkrio šta su se dogovorili svlačionici: "Pa, neka primimo i pet, ali..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije postojao strah od debakla kod golmana srpskog predstavnika

  • 0
NEMANJA BELIC Foto: MN Press

Golman Čukaričkog Nemanja Belić rekao je da su Brđani u startu imali previše respekta za Genk koji je slavio sa 2:0 u Ligi konferencija, ali da su naučene neke lekcije i da se nada da će biti nekih bodova za srpski fudbal u nastavku takmičenja.

- Previše respekta. Nadigrali su Olimpijakos u oba meča, sa kojim smo i mi igrali. Videli smo u drugom poluvremenu da ništa nije toliko strašno. Ali, mi odigramo u delovima, moramo da odigramo čitav meč da bi došli do bodova u ovakvim mečeva. Nadam se da ćemo da radimo ovako i da ćemo da osvojimo neke bodove u grupnoj fazi.

U drugom poluvremenu je ekipa mnogo bolje zaigrala i pretila Belgijancima.

- Najstariji sam, a nisam izgledao baš sjajno. Nisam rekao da sam loš, ali smo svi podbacili, a oni su znali da iskoriste i da nas udave, da iskoriste pritisak. Sabili su nas, ugurali nas u gol dva puta. Ali, videli smo da nije toliko strašno, u drugom poluvremenu smo se nosili sa njima. Nadam se da ćemo doneti bodove za srpski fudbal.

Objasnio je šta su se dogovorili u svlačionici na poluvremenu.

- Mi smo na poluvremenu se nismo toliko kritikovali, ali smo znali da moramo da promenimo. Dogovorili smo se da izađemo hrabro, pa neka primimo i pet, ali da pokažemo ovoj publici nešto ovde. Ziceri su posledica te igre što smo hteli da izađemo. Uspeo sam da odbranim, ali to mi je poslao.

Nije postojao strah od debakla kod golmana srpskog predstavnika.

- Možda pre 15 godina, ali godinama nema veze. Svaka situacija je prošla, fokusiran sam na svaki sekund utakmice. Podbacili smo svi, ali gledamo da odradimo svoj posao, ali kod mene nije postojala bojazan - zaključio je Belić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA