Vreme čitanja: oko 1 min.

Haos u Francuskoj: Navijači Monpeljea pogodili rivalskog golmana petardom, izneli ga na nosilima, meč prekinut

Vreme čitanja: oko 1 min.

Putem razglasa se potom oglasio i sam predsednik Monpeljea koji je rekao da nikada nije bio ovako razočaran

  • 0
FK Monpelje Foto: Icon Sport / ddp USA / Profimedia

Fudbaleri Monpeljea mogli bi skupo da plate glupost svojih navijača iz završnice meča protiv Klermona na kojem su imali prednost od 4:2 u nadoknadi vremena, kada je došlo do definitivnog prekida utakmice.

Naime, jedan navijač Monpeljea, koji je prema pisanju francuskih medija već identifikovan, bacio je petardu na teren koja je eksplodirala pravo pored golmana Morija Dijoa iz Klermona.

On je od šoka samo pao kao pokošen na teren i doživeo je veliku psihološku traumu zbog čega su sa terena morali da ga izvedu na nosilima.

Usledio je pravi haos, fudbaler Klermona Neto Borhes bio je besan, pa je zbog svega toga pokazao srednji prst tribini Monpeljea. Navijači su hteli da ulete na teren, pa je morala da reaguje policija.

Posle nekog vremena, glavni sudija ovog meča Floran Bata rešio je da da crveni karton Borhesu, ali i da prekine meč, jer nisu postojali osnovni uslovi da se on nastavi. Tu odluku saopštio je predsednik Monpeljea putem razglasa.

Istakao je da nikada u 40 godina u klubu nije bio ovako razočaran kao što je danas.

Nije jasno šta će se desiti sa ovom utakmicom, odnosno da li će je možda Klermon dobiti za zelenim stolom službenim rezultatom.

(Telegraf.rs)

Video: Još jedan vrhunski gol Mirka Ivanića, Zvezda gazi Radnički

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA