Vreme čitanja: oko 1 min.

Šok za TSC u Bačkoj Topoli! Spartak odneo tri boda iz vojvođanskog derbija, Čuka i Voždovac remizirali

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljiva završnica nedeljnog programa u Superligi Srbije

  • 0
FK TSC  fudbaleri Foto: MN Press/Milan Rašić

Fudbaleri TSC-a šokirani su večeras u Bačkoj Topoli u malom vojvođanskom derbiju protiv Spartaka iz Subotice. Gosti sa samog severa Srbije uspeli su da iskoriste i mali umor fudbalera domaćina posle remija sa Olimpijakosom i da uzmu tri boda - 0:2 (0:0).

Posle relativno mirnog prvog poluvremena, Spartak je preuzeo inicijativu u nastavku. U 53. minutu su gosti uspeli da stignu do prednosti posle pogotka Ubiparipa na asistenciju Mijića. Već tada je mogla da se upali crvena lampica kod domaćina.

A ona je tek poprimila ozbiljnost u 66. minutu. Tada je Todoroski uspeo da duplira prednost Spartaka, što je nešto čemu se u TSC-u nisu nadali.

Napadali su do kraja i napadali, ali na kraju bezuspešno. Bodovi su ostali u rukama gostujućeg tima posle skoro 100 minuta igre, jer je meč produžen za devet minuta.

U malom beogradskom derbiju, Čukarički i Voždovac su podelili plen, čime su se zadržali u samom vrhu tabele Superlige Srbije - 1:1 (0:1).

Prvo je Burmaz doneo prednost gostima u 35. minutu, da bi konačan rezultat postavio Sing po povratku sa odmora u 52. minutu meča.

Timovi su sada u komšiluku na tabeli na četvrtom i petom mestu sa po 16 osvojenih bodova iz 11 kola.

(Telegraf.rs)

Video: Još jedan vrhunski gol Mirka Ivanića, Zvezda gazi Radnički

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA