≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prva liga Srbije: Smederevci bolji od Grafičara, RFK u novosadskom derbiju savladao Mladost

Vreme čitanja: oko 1 min.

Smederevo je do pobede stiglo u nadoknadi susreta

  • 0
Smederevo Printscreen/Youtube

Utakmicama Grafičar-Smederevo i RFK Novi Sad-Mladost GAT spuštena je zavesa na 11. kolo Prve lige Srbije. Pomenute utakmice donele su mnogo uzbuđenja - Smederevci su do pobede od 2:1 došli u poslednjim momentima meča, dok je RFK rezultatom 3:1 rešio novosadski derbi.

Grafičar je protiv Smedereva prvi došao do vođstva. Igrao se 33. minut kada je 16-godišnji Andrija Maksimović pogodio iz penala. Ipak, nije se dugo čekalo na izjednačenje pošto je samo pet minuta kasnije Stefanović poravnao na 1:1. U nadoknadi vremena Smederevci su došli do sva tri boda i to preko Nikole Jovanovića.

Smederevo zauzima drugu poziciju na tabeli sa 20 osvojenih bodova, dok je Grafičar na 13. poziciji sa devet.

Novosadski derbi, a ujedno i derbi začelja između RFK Novi Sad i Mladost GAT pripao je domaćoj ekipi koja je trijumfovala sa 3:1. RFK je do vođstva došao preko Furtule u 23. minutu, da bi u 53. minutu Čolić duplirao prednost. Mladost je zapretila preko Pavlice u 82. minutu ali je pobedu domaćinu osigurao Msanga u 91. minutu.

RFK je nakon ovog kola na 14. poziciji sa osam bodova, a Mladost GAT ostaje na poslednjem mestu sa četiri boda na svom kontu.

(Telegraf.rs)

Video: Koreografija posvećena Radošu Ceroviću na novootvorenom stadionu u Leskovcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA