Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija upala na trening Italije i ispitivala igrače, dvojica odmah isključeni iz tima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Teški dani su pred Tonalijem i Zaniolom

  • 0
Fudbalska reprezentacija Italije Printskrin: Twitter/@TgrRaiToscana

Već smo pisalo o tome da su reprezentativci Italije Sandro Tonali i Nikolo Zaniolo pod sumnjom da su se ilegalno kladili, a u četvrtak veče nam stižu nove informacije: pomenuti dvojac je morao na informativni razgovor sa policijom!

Mediji na "čizmi" javljaju da se policija pojavila u trening centru reprezentacije Italije oko 18 časova obavestila ih da ih torinsko tužilaštvo istražuje zbog nezakonitog klađenja.

Nedugo zatim, FS Italije saopštio je da su Zaniolo i Tonali napustili trening kamp i da su povučeni sa utakmice Italija - Malta u subotu, kao i Engleska -Italija u utorak 17. oktobra.

- Bez obzira na prirodu radnji, s obzirom na to da u ovoj situaciji dvojica igrača nisu u potrebnom stanju da se suoče sa obavezama planiranim u narednim danima, Savez je odlučio, takođe da ih zaštiti, da im omogući da se vrate u svoje klubove - piše u saopštenju.

Podetimo, u sredu se ispostavilo da je Nikola Fagioli, mladi vezista Juventusa, pod istragom Tužilaštva u Torinu zbog njegove navodne umešanosti u nezakonito klađenje i da bi mogao biti suspendovan, ako se činjenice potvrde, na period do tri godine.

Istraga je, prema pisanju lokalnih medija, počela pre nekoliko meseci, a izveštaj koji je ozvaničio otvaranje istrage stigao je u Italijansku federaciju krajem avgusta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA