≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bio u zatvoru, ima dete sa Hrvaticom, manekenke padaju na njega: Ko je čovek zbog kog strepi fudbal u Italiji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fabricio Korona je izazvao totalni haos na "čizmi", preti da će objaviti nove tajne

  • 0
Fabricio Korona Printskrin: Instagram/fabriziocoronareal

Italijanski fudbal poslednjih dana potresa veliki skandal, nakon što su se u javnosti pojavile informacije o ilegalnom klađenju pojedinih fudbalera!

Nikolo Fađoli je već priznao, Sandro Tonali i Nikolo Zaniolo su u četvrtak bili ispitani od strane policije i izbačeni su iz reprezentacije, dok se u petak pojavilo i ime Nikole Zalevskog iz Rome.

Sve njih je "otkucao" Federiko Korona, čovek od kog u Italiji strepe zbog toga što je obećao spisak od njih još 50 koji su učestvovali u ilegalnom klađenju. I ne samo to, Korona je poručio da će otkriti imena igrača i funkcionera koji su homoseksualci.

A ko je, ustvari, čovek od kog italijanski fudbal strepi?

Javnost u regionu ga najviše zna po tome što je od 2010. do 2014. bio muž hrvatske manekenke Nine Morić. Potiče iz porodice novinara i smatra se za plejboja.

U martu sledeće godine će napuniti 50 godina, trenutno je u vezi sa atraktivnom, tamošnjom manekenkom, Sarom Barbieri, dok sa Ninom ima sina.

Iza sebe ima ozbiljan zatvorski staž. Prvi put je iza rešetaka završio 2007. godine, Kao "paparaco" učestvovao je u određenom skandalu kada je u pitanju iznuda i osuđen je na 77 dana zatvora. Ipak, pušten je u kućni pritvor.

Dve godine kasnije optužen je ponovo za ucenjivanje fotografijama, da bi 2013. osuđen na pet godina zatvora. Posta je begunac, da bis e posle četiri daan konačno predao.

Vrhovni sud Italije ga je 2015. osudio na 13 godina i dva meseca zatvora za zločine zbog kojih je ranije osuđivan, u decembru 2019. je stavljen u kućni pritvor, u martu 2021. se vratio u zatvor, ali je trenutno na slobodi.

Ima sajt "dillingernews" i preko njega je i počeo da objavljuje sve ove priče. S druge strane, njegovo ime, odnosno skandali koje je objavio, nalaze se na svim naslovnim stranama u Italiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA