Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan i Spartak Subotica dobili novi termin meča: Dogovorili se i pomerili utakmicu za jedan dan

Vreme čitanja: oko 1 min.

U svačijem interesu je bilo ovo pomeranje

  • 5
FK Partizan - FK Mladost Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Fudbaleri Partizana će u okviru 12. kola Superlige Srbije gostovati Spartaku u Subotici, a za ovaj meč je promenjen i prvobitni termin. U prvi mah je trebalo da se odigra u subotu, ali su se usaglasili da dobiju i novi termin.

Naime, Spartak i Partizan će igrati ipak u petak, s početkom od 20 časova, a promena termina je došla sporazumnim pomeranjem, iz jednostavnih razloga.

Jedini slobodni termini u subotu su bili od 14 časova, kao i onaj od 20 časova i 45 minuta, te nijedan nije bio baš podoban za obe ekipe, te je došlo do dogovora.

Takođe, treba istaći i to da će Partizan odmah u sredu, 25. oktobra, igrati i odloženu utakmicu iz Kragujevca, pa je crno-belima u interesu da imaju i dan više za pripremu iste, odnosno, odmor pred sam meč.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako je Partizan dobio penal protiv Mladosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop Cira

    15. oktobar 2023 | 13:49

    Sta je sad grobari, pomerate utakmice kako vam se prohte, imate li zelju ko ce da vam sudi, ne igrate Evropu, od cega ste umorni, iz kupa uskoro ispadate pa cete imati jos vise vremena za odmor, pomerite sve ostale utakmice za prolece kad bude lepse vreme posto ce vam verovatno smetati hladno vreme i sneg kao predhodnig godina, licemeri.

  • Ryv

    15. oktobar 2023 | 13:59

    A što Partizan nije igrao odloženi meč s Radničkim u ovoj pauzi? Nije valjda da oba kluba imaju gomilu reprezentativaca pa bi bili oslabljeni.

  • Željko

    15. oktobar 2023 | 14:32

    Odmah se javljaju ovi iz predgradja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA