Vreme čitanja: oko 1 min.

Stravična povreda Nejmara: Sumnja se na najgore, Brazilca u suzama izneli s terena i odveli u bolnicu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije dobro...

  • 2
Nejmar, Brazil Foto: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Brazila pretrpela je poraz od Urugvaja u meču 4. kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sa 2:0, međutim, to i nije ono najbolnije što je zadesilo "Selesao" u ovom meču koji je odigran u Montevideu.

Ono mnogo više što je zabrinulo sve navijače, ali i igrače, jeste stravična povreda koja je zadesila najveću zvezdu Brazila, Nejmara, koji trenutno igra u Saudijskoj Arabiji za ekipu Al Hilala zajedno sa Sergejem Milinkovićem-Savićem i Aleksandrom Mitrovićem.

Sve se odigralo u nadoknadi prvog poluvremena, kada je Nejmar nakon jednog duela nezgodno doskočio, nakon čega je doživeo povredu kolena, koja u prvi mah ne izgleda uopšte naivno, a sumnja se i na onu najgoru u svetu fudbala.

Nejmar je odmah ostao da leži, počeo je čak i da plače, dok ga na nosilima nisu izneli sa terena, pošto je u agoniji gestikulirao da ne može da ustane.

Prema prvim procenama, sumnja se na kidanje ligamenata, što će ga odvojiti s terena do kraja sezone.

(Telegraf.rs)

Video: Magija Saldanje, u stilu Nejmara izbacio svoje čuvare: Menig potom promašio zicer protiv Napretka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    18. oktobar 2023 | 12:17

    Karma je cudo! Valjo se vala ko nijedan prije njega i eto...dovaljo se:)

  • Yp,

    18. oktobar 2023 | 13:59

    Eto sto sam protiv ovakvih termina reprezentacija, prosto odedite jedan mesec kad ce fudbaleri da odigraju kvalifikacije i kraj price. Ovako salju ih svako malo da igraju za reprezetaciju i sve vise ih se povredjuje igrajuci za istu, a pri tome savez ne snosi nikakve posledice. Izvoli sad ga ti placaj kad se kod tebe i povredio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA