≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Duljaj zagrmeo posle pobede u Subotici: "Ja treba da razmišljam da li će igrače da izbace iz stana..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

Imao je šta da kaže Duljaj posle meča

  • 12

Fudbaleri Partizana savladali su Spartaku Subotici sa 3:0, u okviru 12. kola Superlige Srbije.

Ipak, mnogo više reakcija javnosti izazvaće reči trenera crno-belih, Igora Duljaja, koji je itekako imao šta da kaže posle meča.

- Želeo bih da posvetim ovu pobedu našem kolegi Saši Tomiću, čiji je majka danas preminula i ja kao trener i ceo moj kolektiv, igrači, posvećujemo pobedu našem drugu, prijatelju, kolegi Saši Tomiću koji je izuzetno važan za naš klub - počeo je Duljaj.

- Sa druge strane bih se zahvalio svim akterima meča jer je bila svano fer i korektna igra. Kolega je pripremio odličnu ekipu da u tom nekom niskom bloku, nismo imali prostora, da nađemo prostor, ali opet na kraju krajeva postoji dosta problema i meni mnogo toga što šta leži na srcu. Ja moram da kažem PFK Partizan, nije "pomozite fudbalskom klubu".

- Ovi momci igraju, nek se ljuti ko god hoće, nek me ne znam, nek rade sa mnom šta god žele, ja ne mogu. Ovi momci treniraju, ja treba da razmišljam da li će nekoga da izbace iz stana, da li će neko da primi platu, ja treba od njih da tražim šta da im pričam. Zelena trava, plavo nebo, cveta, cveće proleće, ovi momci su junaci. Neka dođe ko god hoće, ruka koja daje je uvek iznad ruke koja prima, neka neko dođe, ko god hoće, neka promeni trenera ali dajte ovim momcima neka imaju uslove da prehrane sebe, svoju familiju, svoju porodicu, svoje rođake, svoje prijatelje jer dosta ljudi žive toga.

- Meni je to na srcu, ja sam morao to da kažem zbog igrača, da im gledam oči, da im pričam bajke, ja to ne mogu. Neka bude sa mnom šta god da bude, 3-0 i ovi navijači koji dolaze, hvala im puno dolaze o svom trošku, posle posla odvajaju svoj džeparac da bi bodrili naš Partizan.

- Ako ima neku, neku ideju neka kaže, ja ne mogu više pred igračima da razmišljam da li je neko dobio kiriju, da li će nekoga da izbace iz stana, da li je neko dobio platu, da li neko ima da da detetu mleko, ali to je tako - rekao je Duljaj posle meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    20. oktobar 2023 | 22:36

    Ne volim ga nesto ali u pravu je 100%

  • Alexa

    20. oktobar 2023 | 22:40

    Jadni oni, bedne im plate. A šta ovaj narod da kaže. Ajde bre.

  • Zoran

    20. oktobar 2023 | 23:02

    Sve što je Duljaj rekao je tačno a to Uprava radi samo da demolariše igrače a oni će uprkos svemu igrati još bolje i Partizan će biti prvak ⚫⚪⚫⚪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA