Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nijedan meč neće biti lak, trudim se da pomognem": Marković blista posle prvog gola za Partizan ove sezone

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je juče doneo crno-belima prednost u Subotici

  • 1
Svetozar Marković Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana slavili su kasno sinoć u Subotici na gostovanju Spartaku golovima u drugom poluvremenu utakmice 12. kola Superlige Srbije - 0:3 (0:0).

Prvi pogodak postigao je Sveta Marković, koji za klupski sajt Partizana ističe da je ovaj meč bio zaista težak i da je najvažnije da je posao odrađen kako treba.

- Bila je teška utakmica, kao i svaka u našem prvenstvu! Ekipa Spartaka je stvarno dobra, što su i pokazali u prvom poluvremenu. Najvažnije je da smo pobedili i uzeli sva tri boda - počinje u dahu Marković.

Mladom Iliću je sinoć poništen gol, a Marković je komentarisao i njegovu ulogu u timu.

- Najbitnije je da verujemo sami u sebe, u saigrače, da ne paničimo i da čekamo priliku da ugrozimo protivnika. Nadam se i da će Ilke (Mihailo Ilić – prim.aut) uskoro postići svoj prvi gol. Što se tiče uticaja na njega, trudim se da mu pomognem u svakom smislu, ali isto tako i on meni dosta pomaže.

Ovo je njegov prvi gol u sezoni za Partizan.

- Prvi gol u sezoni! Imao sam i u prethodnim utakmicama nekoliko šansi koje nisam iskoristio, ali sada mi je pošlo za rukom i srećan sam zbog toga, naravno!

Sledi vanredno kolo Superlige Srbije gde Partizan gostuje u Kragujevcu.

- Već od sutra moramo da se okrenemo sledećoj utakmici i da se pripremimo što bolje jer, kao što sam i rekao, nijedna utakmica neće biti laka!

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte poništen gol Partizana u Subotici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA