≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kvinsi Menig za Telegraf: "Izvinjavam se treneru, saigračima, klubu i navijačima Partizana"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Razgovarali smo posle svega otvoreno i iskreno, razumeli smo se što je najbitnije i zaključili da samo zajedno možemo napred. Zahvalan sam svima na razumevanju, kaže Holanđanin

  • 9
Kvinsi Menig, FK Partizan Foto: MN Press

Varnice između trenera Igora Duljaja krilnog napadača Kvinsija Meniga, koje su u petak uveče gotovo bacile u senku pobedu Partizana na teškom gostovanju u Subotici (3:0), deo su prošlosti posle razgovora dve strane, ali i izvinjenja Holanđanina šefu struke i kompletnoj svlačionici.

Menig se još na putu ka Beogradu pokajao zbog postupka, razgovarao je sa nekolicinom kolega iz tima o svemu što se dogodilo, a jutros je uputio izvinjenje, koje je putem našeg portala želeo da plasira i u “proširenoj verziji” obuhvatajući i sam klub, odnosno navijače crno-belih.

Fudbaler objašnjava zašto je došlo do “kratkog spoja” i kako je sve potom izglađeno i sa trenerom i sa saigračima.

- Sve je u najboljem redu, što mi je veoma drago. Razgovarao sam sa trenerom Duljajem iskreno o svemu što se dogodilo u završnici meča u Subotici, izgladili smo to na najbolji mogući način. Izvinio sam se i treneru koji je bio fudbaler ima ima razumevanja, ali i saigračima, jer je taj događaj donekle bacio senku na veliku pobedu tima protiv Spartaka, a izvinjavam se i svim navijačima Partizana. Kako god izgledalo ili zvučalo, želeo sam samo najbolje timu, želeo sam da pomognem na terenu. Sada je sve kako treba, nastavljamo gde smo stali pre toga što se desilo u Subotici, ali sa tri važna boda na kontu – kaže Kvinsi Menig za Telegraf.

Holanđanin iskreno kaže da nije bio srećen što je prethodna dva meča presedeo na klupi...

- Biću iskren, nisam bio srećan što nisam igrao u prethodnim mečevima, a nisam bio ni potpuno zadovoljan sobom kada sam dobijao šansu i sve je to prouzrokovalo nervozu, frustraciju i reakciju koja nije primerena, ali se dešava u svakom sportu, ne samo u fudbalu. Ipak, nije bilo nikakve tuče kako je napisano naspram fotografija koje su se pojavile, ne znam čak ni da li smo uopšte imali fizički kontakt, to me je malo šokiralo. Razumem i javnost, takve scene obično nemaju priliku da vide u toku utakmice, iako su, ponavljam, deo svakodnevnice u svim sportovima.

Kvinsi Menig je danas sasvim normalno trenirao sa timom, iako su se juče pojavljivale netačne spekulacije o disciplinskom procesu protiv igrača (i trenera), no, to se naprosto nije desilo.

- Razgovarali smo posle svega otvoreno i iskreno, razumeli smo se što je najbitnije i zaključili da samo zajedno možemo napred. Zahvalan sam na razumevanju treneru, saigračima, klubu, kao i navijačima koji nas neverovatno bodre svaku utakmicu. Klub je iznad svega i svih, zato sam svima rekao da na mene mogu da računaju sto odsto i da je najvažnije da ekipa nastavi sa dobrim igrama i pobedama, da ostane na prvoj poziciji. Sve drugo je u ovom trenutku potpuno u drugom planu – jasan je Kvinsi Menig.

(Telegraf.rs)

Video: Duljaj surovo iskren: Nije PFK - Pomozite fudbalskom klubu, smenite me, ali dajte igračima hleba

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coa

    22. oktobar 2023 | 12:12

    Bravo, ajmo još jače za titulu!!!!

  • .seki

    22. oktobar 2023 | 13:02

    Mnogo je dao klubu, jedini uz Natha ostao...zasluzuje malo vise postovanja od trenera. Nije sve kako izgleda. Daleko od toga da opravdavam njegovo ponasanje alirazlozi su malo dublji

  • Dušan

    22. oktobar 2023 | 12:38

    Takvo ponašanje AUTOMATSKO IZBACIVANJE! Nije mu prvi put i jednom da se stane na put NE POŠTOVANJU TRENERA I KLUBA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA