≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Krstajiću izmiče klupa: Bugari već pišu da je smenjen sa mesta selektora

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 1
Konferencija bugarske reprezentacije, Mladen Krstajić Foto: Nikola Tomić

Mladen Krastajić više nije trener nacionalnog tima Bugarske, prenosi svoje saznanje bugarski Gong.bg.

Kako ovaj portal navodi, rukovodstvo Bugarskog fudbalskog saveza donelo je odluku da se sa Krstajićem raskine ugovor. Ova odluka će biti zvanično objavljena na sastanku Izvršnog odbora koji će se održati tokom dana.

Čeni ljudi Saveza su insistiralida novi selektor nacionalnog tima bude iskusni bugarski stručnjak, i u tom smeru su vođeni intenzivni razgovori. Međutim, u ovom trenutku nije postignut dogovor, i zbog toga novi selektor Bugarske neće biti objavljen sutra, saznaje Gong.bg.

Očekuje se da će nakon sastanka Izvršnog odbora biti održana pres konferencija na kojoj će biti otkriveni detalji o razgovorima o novom selektoru nacionalnog tima. Međutim, pošto razgovori nisu završeni, neće se pominjati konkretna imena.

Da podsetimo, Bugari, koji su rivali i našoj selekciji u grupi G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, nalaze se na poslednjem mestu sa samo dva osvojena boda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haha

    26. oktobar 2023 | 09:26

    Bravo Mladjo, da im jednom šuknemo Bugarima za promenu :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA