Vreme čitanja: oko 1 min.

Barsa zaradila milione zbog isplaženog jezika na dresu za El Klasiko!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vrhunski marketinški potez kluba

  • 0
FK Barselona, Rolingstonsi, El Klasiko Foto: Josep LAGO / AFP / Profimedia

Barselona će odmeriti snage protiv Real Madrida u najvažnijoj utakmici španskog fudbala, ali ujedno i možda najvećem derbiju na svetu.

Biće to utakmica koji mnogi jedva čekaju, jer i Barsa sa renoviranim timom igra fenomenalno, a isto je i sa Realom, koji predvodi fenomenalni Džud Belingem, koji se pokazuje kao jedno od najboljih pojačanja kraljevskog kluba.

Ovaj El Klasiko, koji počinje od 16.15 biće posebno zanimljiv, jer se ne igra na Kamp Nou, koji se renovira, već na Monžuiku, na Olimpijskom stadionu u Barseloni, koji je u prošlosti bio dom Espanjola, gradskog rivala Barselone.

Takođe, specifično je i to što će Barselona imati i poseban dres za ovaj meč, jer će za ovaj El Klasiko umesto sponzora na dresu imati čuveni logo jedne od najpoznatijih rok grupa svih vremena - Rolingstonsa.

Mik Džeger, Kit Ričards, Čarli Vots i Roni Vud su nedavno izdali novi album, a sada promovišu i svoju turneju, pa je u sklopu toga napravljen i dogovor sa Barselonom, preko sponzora Spotifaj platforme.

Svi dresovi su planuli i rasprodati su, a nema sumnje da će za kolekcionare ovo biti poseban primerak.

Zarada je čak tri miliona evra samo od ove posebne kolekcije za jednu utakmicu, što najbolje govori koliko je ovo bio dobar marketinški potez kluba.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako su Katalonci sabotirali El Klasiko

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA