≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbin otkrio zašto Belingem nije potpisao za Barsu, koja ga je htela pre Reala: Otac ga šokirao razlogom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatna situacija

  • 0
Džud Belingem Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Barselone i Real Madrida odmeriće snage od 16.15 u El Klasiku, koji će biti odigran na Monžuiku, na Olimpijskom stadionu.

Pre možda i najvećeg derbija na svetu, pojavljuju se u medijima brojne zanimljive priče, a jednu od najzanimljivijih donosi Bojan Krkić senior.

Bivši srpski fudbaler, a kasnije i skaut Barselone i Mančester Sitija, otac bivšeg fudbalera Barselone, Bojana Krkića juniora, otkrio je kako je izgledao razgovor i pregovori sa Džudom Belingemom pre nekoliko godina, dok je još bio u Barseloni kao skaut.

Sudbina je mogla da bude drugačija, da je tada otac Džuda Belingema dao pozitivan znak i možda on sada ne bi bio jedan od glavnih igrača Real Madrida, već bi branio boje Barse.

Belingem je bio na radaru Katalonaca i ušlo se i u pregovore, ali je u momentu kada je trebalo da se uživo vidi sa ljudima iz Barse, otac engleskog fudbalera je odlučio da se ne pojavi.

Razlog za tako nešto je to što je Barsa prethodno potpisala Belingemovog vršnjaka Luja Berija, koji je bio u omladinskim reprezentacijama sa Belingemom, a igrao je u akademiji Vest Bromvič Albiona.

- Moj sin neće potpisati ugovor sa Barsom, jer ne može da igra sa nekim sa tako ograničenim kvalitetom - bile su reči Marka Belingema Bojanu Krkiću.

Umesto Barse, Belingem je potpisao za Borusiju Dortmund i na kraju se ispostavilo da je napravio pravi izbor, jer je u Nemačkoj izrastao u igrača svetske klase, odakle je potom stigao u Real, gde je postao glavni igrač Kraljevskog kluba.

(Telegraf.rs)

Video: Reakcija Teodorosa Papalukasa kad su Grobari zagrmeli

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA